Βίντεο με δηλώσεις του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης δημοσίευσε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Χατζημάρκος αναφέρθηκε στο έργο που έχει γίνει στον τομέα της Υγείας, επιλέγοντας παράλληλα να απαντήσει σε όσους, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «μηδενίζουν και απαξιώνουν» την προσπάθεια που έχει γίνει.
«Θέλω να απαντήσω και σε όλους όσους μηδενίζουν και απαξιώνουν ένα τεράστιο, καταπληκτικό, εξαιρετικά αποτελεσματικό έργο. Ποτέ στην ιστορία αυτοί οι τόποι, που ήταν ή λένε ακόμα ότι είναι ξεχασμένοι, δεν είχαν καλύτερα στελεχωμένες δομές υγείας», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.
Ο ίδιος αναγνώρισε ότι εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση των δομών, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι η σημερινή κατάσταση είναι η καλύτερη που έχει υπάρξει μέχρι σήμερα.
«Θέλει περισσότερο; Χρειάζεται περισσότερο; Ναι, αλλά αυτό που υπάρχει σήμερα είναι το καλύτερο που είχαμε ποτέ», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο Γιώργος Χατζημάρκος ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο συνεχάρη, μαζί με τους συνεργάτες του, για το έργο που έχει γίνει.
«Συγχαρητήρια σε σένα και σε όλους τους συνεργάτες σου», ανέφερε προς τον Υπουργό Υγείας.