Η συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κω, ενόψει της αυριανής απόφασης της Δικαιοσύνης για την Χρυσή Αυγή

Η συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κω, ενόψει της αυριανής απόφασης της Δικαιοσύνης για την Χρυσή Αυγή

Συγκέντρωση ενόψει της αυριανής απόφασης της Δικαιοσύνης, για τους 68 κατηγορούμενους στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιήθηκε απόψε Τρίτη στις 7 το απόγευμα, στην Πλατεία Ελευθερίας, μετά από κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κω.

Στις δηλώσεις τους τόσο ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ ΚΩ κ. Μανόλης Καβαδάκης όσο και ο τ. Βουλευτής Δωδεκανήσου με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλίας Καματερός σημείωσαν πως η μόνη δικαίωση είναι η καταδίκη των ναζί εγκληματιών.

Ο κ. Καβαδάκης δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ πως η αυριανή ημέρα είναι ιστορική, καθώς πρόκειται για μια δύσκολη απόφαση, κατά του φασισμού, ο οποίος έχει απλώσει τα δίχτυα του στην ελληνική κοινωνία, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που από την πρώτη ημέρα της δίκης έδωσαν καθημερινά την μάχη για να φανεί η αλήθεια.

Ο κ. Καματερός σημείωσε πως το πρόβλημα είναι διαχρονικό και για αυτό πρέπει να το καταδικάζουμε καθημερινά, ενώ κλείνοντας ανέφερε πως πρέπει να αφήσουμε παρακαταθήκη στα παιδιά μας, την αλληλεγγύη, την αγάπη, τη δικαιοσύνη, την ειρήνη και όχι τον φόβο απέναντι σε οτιδήποτε ξένο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες αλλά και τις δηλώσεις!

DSC_7746_copy_1600x1067 (1).jpg

DSC_7747_copy_1600x1067 (1).jpg

ADVERTORIALS