Δύναμη Αλλαγής προς Δημοτική Αρχή: Πραγματικά δεν είμαστε ίδιοι - Δε θα μπορούσαμε να είμαστε ίδιοι με το απόλυτο μηδέν

Δύναμη Αλλαγής προς Δημοτική Αρχή: Πραγματικά δεν είμαστε ίδιοι -  Δε θα μπορούσαμε να είμαστε ίδιοι με το απόλυτο μηδέν

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ - ΚΩΣ 2023

‘’ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ.

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’Δεν μας εξέπληξαν τα δύο δελτία της δημοτικής αρχής, που προσπαθεί με ύβρεις να απαντήσει σε όσα απίστευτα, με τους διορισμούς κάνει και στα όσα επίσης απίστευτα στην παραγωγή έργου δεν κάνει .

Πώς να δικαιολογήσει τις επτά (7) ώρες προθεσμία που έδινε σε όσους δεν γνώριζαν από πριν την προκήρυξη, να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά πρόσληψης τους;

Όσο και να προσπαθεί κανείς να το δεχτεί για ένα ανειδίκευτο εργάτη, πώς να το χωνέψει για πτυχιούχους Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. που θα έπρεπε να έχουν επικυρωμένους τίτλους σπουδών;

Ξέρουν ότι η κοινωνία βοά για όσα μεθοδεύουν και προσπαθούν με τη γνώριμη τακτική των ύβρεων και των προσβολών να καλύψουν τα ακάλυπτα.

Πραγματικά δεν είμαστε ίδιοι.

Στα δέκα χρόνια δημαρχίας Κυρίτση ποτέ δεν υπήρξε επτάωρο για να καταθέσει κάποιος δικαιολογητικά πρόσληψης σε δημόσια πρόσκληση.

Προσπαθούν να δικαιολογήσουν το ανύπαρκτο έργο του προέδρου της Αντιμάχειας, πάλι με ύβρεις, λες και δεν γνωρίζουμε τους ανθρώπους.

Του προέδρου που φαίνεται ότι διδάσκεται από τον κ. Νικηταρά, αφού και αυτός το πρώτο που έκανε ήταν να καταστρέψει την καταπληκτική περίοδο της Αντιδημαρχίας του επί Καϊσερλη του κόμβους στα ταξί και στην έξοδο από την Καζέρμα στην Αρτεμησίας και όχι μόνο.

Του προέδρου που βρήκε έτοιμο, μέχρι να το χαλάσουν πάλι, το μηχάνημα ασφαλτομίγματος που είχε εγκαταλείψει ο κ. Νικηταράς στον ΧΥΤΑ, για να ρημάξει, και να φωτογραφίζεται σήμερα ρίχνοντας άσφαλτα…

Του προέδρου που «μιλά με τους πολίτες» αλλά δεν τόλμησε μέχρι σήμερα να πάει σε μια λαϊκή συνέλευση για να προτείνει, να ακούσει, και να συντάξει ένα ευπρεπές πρόγραμμα έργων για την Αντιμάχεια.

Αναρωτιόμαστε, ο εξαφανισμένος, επί δεκαετία τουλάχιστον, από τα κοινά της Αντιμάχειας νυν πρόεδρος (ως άλλος εξαφανισμένος κ. Νικηταράς) που και πότε μιλά με τους πολίτες; Από τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις του, που σπάνια αφήνει;

Ναι δεν είμαστε ίδιοι.

Εμείς, στο σύνολο της η δημοτική αρχή Κυρίτση και η πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Αντιμάχειας όπως και το τότε Κοινοτικό συμβούλιο, ήμασταν και είμαστε πάντα παρόντες.

Παρόντες με την αλήθεια μας και το βλέμμα μας στα μάτια των πολιτών λέγοντας του την αλήθεια και όχι το ψέμα που είναι η δεύτερη φύση της σημερινής δημοτικής αρχής.

Λέγοντας τους αυτά που μπορούμε να κάνουμε και την αλήθεια, όσο και αν αυτή δεν άρεσε.

Ναι δεν είμαστε ίδιοι.

Γιατί εμείς είχαμε πρόγραμμα και έργο μετρήσιμο που μπορεί να συγκριθεί χρόνο με το χρόνο και στο σύνολο του. Έργο που είτε δεν είναι ικανοί να συνεχίσουν παρά το ότι είναι «έτοιμο φαί στο πιάτο», είτε προσπαθούν να καταστρέψουν.

Όσο για την καταστροφή των αμμοθινών στο Μαστιχάρι, ας μας δείξουν, πέραν της παραχώρησης για να μπουν διάδρομοι πρόσβασης ΑΜΕΑ, ποια έγκριση και από ποια υπηρεσία έχουν για να καταστρέφουν το περιβάλλον.

Γιατί την υπόθεση δεν θα την αφήσουμε έτσι.

Τέλος για τα περί ήθους τους τα επιστρέφουμε.

Οι ύβρεις, η λάσπη, οι κουκούλες με τα αισχρά σχόλια, κατά προσώπων και οικογενειών, είναι γήπεδο και προνόμιο δικό τους.

ADVERTORIALS