Διαμαντής Μιχάλης για τη συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής: Αυτή η φοβικότητα, αυτή η αλλεργία στη λειτουργία των οργάνων είναι αψυχολόγητη!

Διαμαντής Μιχάλης για τη συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής: Αυτή η φοβικότητα, αυτή η αλλεργία στη λειτουργία των οργάνων είναι αψυχολόγητη!

Άρθρο - Παρέμβαση του Διαμαντή Μιχάλη

Σε περίπου μια εβδομάδα ανοίγουν τα σχολεία.

Οι μαθητές μας καλούνται με τις προφυλάξεις και τα μέτρα που το κράτος επέβαλε να βρίσκονται για αρκετές ώρες της ημέρας ανά 25 άτομα σε μια αίθουσα διδασκαλίας ενίοτε και σε προκάτ!

Αναρωτιέμαι: Δεν μπορούν να βρεθούν και να συνεδριάσουν τα μέλη της σχολικής επιτροπής για μια ώρα στην αίθουσα της κοινότητας Ασφενδιού;

Πραγματικά αυτή η στάση και η εμμονή αγγίζει τα όρια της γελοιότητας!

Αυτή η φοβικότητα, αυτή η αλλεργία στη λειτουργία των οργάνων είναι αψυχολόγητη!

Λίγο πριν την έναρξη της σχολικής περιόδου, μιας πραγματικά δύσκολης και πρωτόγνωρης για τα παιδιά μας έναρξης αντί να ενημερωθούμε και να πάρουμε αποφάσεις που αφορούν στη λειτουργία των σχολείων μας, καλούμαστε σε μια ακόμα σε συνεδρίαση δια περιφοράς της σχολικής επιτροπής.

Καλούμαστε να ψηφίσουμε με email από το προσωπικό λογαριασμό μας προς το email των Σχολικών Επιτροπών (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Ή με sms από το προσωπικό μας κινητό, προς το κινητό του Προέδρου!

Το μοναδικό θέμα  της ημερήσιας διάταξης που το θυμήθηκαν στο παρά πέντε αφορά στη:

Λήψη απόφασης για την προκήρυξη Δημόσιου Πλειοδοτικού Διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση των κυλικείων του 1ου& 2ου ΓΕΛ ΚΩ.

Κατά τα άλλα όλα βαίνουν καλώς αφού τα μέλη της σχολικής επιτροπής αγνοούν τα πάντα και όλα όσα ανήκουν στην αρμοδιότητα της!

Ευχόμαστε στα παιδιά μας καλή σχολική χρονιά και καλούμε την σχολική επιτροπή επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες της …

Για τη δημοτική παράταξη «Όραμα και Δράση»

Διαμαντής Μιχάλης

ADVERTORIALS