ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ για Δημοτική τηλεόραση Κω : Άλλο ένα σόου, που προσβάλει το δημόσιο αίσθημα, για να γεμίσουμε το χαμένο χρόνο, την χαμένη τετραετία

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ για  Δημοτική τηλεόραση Κω : Άλλο ένα σόου, που προσβάλει το δημόσιο αίσθημα, για να γεμίσουμε το χαμένο χρόνο, την χαμένη τετραετία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Με τι ασχολούνται την ώρα που η οικονομία του νησιού καταρρέει!»

9 ολόκληρους μήνες τους πήρε για να βαφτίσουν τη Δημοτική τηλεόραση Κω, Κως τηλεόραση!

Εκείνο που πραγματικά προκαλεί είναι αυτό που λέει όλη η κοινωνία: “Με τι ασχολούνται!”

Σε μια περίοδο που τα σπιτικά και οι επιχειρήσεις βρίσκονται σε δεινή θέση, με το δήμο να αρνείται να πάρει ουσιαστικά μέτρα στήριξης είδαμε άλλο ένα σόου.

Τι προσπαθούν όμως να πετύχουν με τα επικοινωνιακά παιχνίδια τους και ποια ακριβώς είναι η νέα εποχή που ευαγγελίζονται;

  • Στη « νέα εποχή» Νικηταρά ο ΔΗΡΑΣ εκδιώχθηκε για πρώτη φορά από συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου και απαγορεύθηκε η παρουσία δημοσιογράφων!
  • Στις διαπαραταξιακές συναντήσεις για πρώτη φορά ο κύριος Νικηταράς δεν επέτρεψε, ως είθισται, να προβούν σε δηλώσεις οι επικεφαλής των παρατάξεων!
  • Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη ο κύριος Νικηταράς κάλεσε- ως ιδιοκτήτης - τη δημοτική τηλεόραση στο γραφείο του για να κάνει για άλλη μια φορά το κομμάτι του την ώρα που κανείς Κώος πολίτης δεν άκουσε τις εναγώνιες προσπάθειες που κατέβαλαν οι παρατάξεις της μειοψηφίας να τον πείσουν να λάβει μέτρα στήριξης υπέρ των πολιτών!
  • Αντί το θέμα που θα έπρεπε να μονοπωλήσει στο δημοτικό μέσο να ήταν τι ακριβώς πήγαν και έκαναν στη Ρόδο δήμαρχος και αντιδήμαρχος εκχωρώντας την αρμοδιότητα της διαχείρισης των απορριμμάτων εξασφαλίζοντας, ο πρώτος, για τον εαυτό του και θέση στο δ/σ της ΑΕ μας παρουσίασαν το «νέο» λογότυπο!
  • Άλλο ένα δείγμα της δημοκρατικής τους λειτουργίας και νέας της εποχής αφορά στην απαξίωση του δ/σ του ΔΗΡΑΣ.

Το οποίο ουδέποτε έλαβε απόφαση σχετική με την αλλαγή του λογότυπου…

 

  • Δεν ανακοινώθηκε ο δημιουργός του, ουδείς γνωρίζει με ποια διαδικασία επιλέχθηκε, και ποιο ήταν το κόστος!

 

  • Ταυτόχρονα η απαράδεκτη επί πενταετίας Κυρίτση πρακτική συνεχίζεται. Οι εργαζόμενοι πληρώνονται εξωλογιστικά και όχι μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών όπως ορίζει η νομοθεσία μέχρι και σήμερα! (θυμίζουμε ότι προσφύγαμε στις αρμόδιες αρχές και στον εισαγγελέα)
  • Ζητήσαμε κατ επανάληψη να έρθει στο δημοτικό συμβούλιο ο διαχειριστικός έλεγχος που διενεργήθη από ορκωτό λογιστή για την περίοδο 2011- 2014.

Προφανώς ο κύριος Νικηταράς που υπήρξε και μέλος του δ/σ του ΔΗΡΑΣ εκείνη την περίοδο θα έχει τους ίδιους λόγους με τον κύριο Κυρίτση που το αποφεύγει…

Αίφνης και μετά το χθεσινό σόου λύθηκαν όλα τα προβλήματα του πολύπαθου ΔΗΡΑΣ.

Άλλο ένα σόου, που προσβάλει το δημόσιο αίσθημα, για να γεμίσουμε το χαμένο χρόνο, την χαμένη τετραετία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

ADVERTORIALS