Ευχαριστήριο του Δημάρχου Κω στον κ. Σκαλέρη και κ. Γιαννίδη, για την προσφορά υγειονομικού υλικού στο Δήμο

Ευχαριστήριο του Δημάρχου Κω στον κ. Σκαλέρη και κ. Γιαννίδη, για την προσφορά υγειονομικού υλικού στο Δήμο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς ευχαριστεί τον συμπατριώτη μας επιχειρηματία κ. Νίκο Σκαλέρη, ιδιοκτήτη της εταιρίας ARTFLOW που δραστηριοποιείται στην Αθήνα στο χώρο της ένδυσης, για την προσφορά υγειονομικού υλικού στο Δήμο μας, το οποίο θα διατεθεί σε υπηρεσίες του Δήμου και στο Νοσοκομείο του νησιού μας.

Ο Δήμαρχος Κω χαρακτήρισε ως «…ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός το ότι συμπατριώτες μας επιχειρηματίες προσφέρουν στην κοινωνία μας ακόμα και όταν δραστηριοποιούνται μακριά από το νησί μας. Τέτοιες κινήσεις δείχνουν το πόσο σημαντικό είναι το δέσιμο των Κώων με το νησί και τους ανθρώπους του».

Γραφείο Τύπου


Ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «ΑΙΟΛΟΣ» κ. Γιαννίδη Δημήτριο για τη γενναιόδωρη προσφορά του σε υγειονομικό υλικό, το οποίο θα διανεμηθεί στους εργαζόμενους του Δήμου και στο Νοσοκομείο.

Ο Δήμαρχος Κω τονίζει ότι «…η κοινωνική προσφορά σημαντικών επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο νησί μας, αποκτά ιδιαίτερη αξία σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την κοινωνία μας και τον κόσμο των επιχειρήσεων. Στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας ότι όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες».

Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS