Ε. Χατζηβασίλη - Α. Κεφαλιανός: Η κ. Ρούφα πυρπολεί το μέχρι στιγμής καλό κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας μεταξύ των κοινοτικών συμβούλων Πυλίου

Ε. Χατζηβασίλη - Α. Κεφαλιανός: Η κ. Ρούφα πυρπολεί το μέχρι στιγμής καλό κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας μεταξύ των κοινοτικών συμβούλων Πυλίου
Δελτίο τύπου

Τη θέση της παράταξης μας σχετικά με τις ανακρίβειες του δελτίου τύπου του Οράματος την έχει ήδη διατυπώσει ο πρόεδρος της Κοινότητας Πυλίου κ. Θοδωρής Πάχος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Εμείς από την πλευρά μας σαν κοινοτικοί σύμβουλοι θέλουμε να σημειώσουμε τα εξής:

Η απόφαση με αριθμό 6/2019 που επικαλείται η κ.Ρούφα είναι καθόλα νόμιμη. Είχε δε σκοπό να καταγραφούν οι προτάσεις για το τεχνικό πρόγραμμα και να εισαχθούν στη συνέχεια στη Λαϊκή Συνέλευση, διαδικασία που ακολουθήθηκε τα προηγούμενα 5 χρόνια. Μάλιστα στην συγκεκριμένη απόφαση έχουν ενσωματωθεί και οι προτάσεις της παράταξης της όπως ακριβώς συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου. Για πιο λόγο στην συνέχεια δεν έγινε λαϊκή συνέλευση ας ρωτήσουν αυτοί που αγωνιούν τον κ. Νικηταρά.

Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε καθήκοντα προσπαθούμε να συνεννοηθούμε με όλα τα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου. Αυτό το έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό μέχρι στιγμής και έχουμε ενιαία θέση στο μεταναστευτικό που είναι για το Πυλί κυρίαρχο θέμα.

Τώρα γιατί η κ.Ρούφα, με αφορμή το τεχνικό πρόγραμμα που ψηφίσθηκε πριν πέντε μήνες, πυρπολεί το μέχρι στιγμής καλό κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας μεταξύ των κοινοτικών συμβούλων προκαλεί και για μας μεγάλη έκπληξη.

Προφανώς η αγωνία της να αποπροσανατολίσει από το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί στη κοινωνία μας εναντίον της, λόγω της ανάληψης καθηκόντων διοικητή στο hot spot από τον αναπληρωτή επικεφαλή της παράταξης της, την οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις δημιουργίας τεχνητής έντασης.

Σε κάθε περίπτωση εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την συνεννόηση και την συνεργασία μεταξύ των κοινοτικών συμβούλων γιατί τα προβλήματα είναι τόσο σοβαρά, ειδικά τον τελευταίο καιρό, που δεν χωρούν παραταξιακοί τακτικισμοί και τεχνητές εντάσεις.

Έτσι και αλλιώς στο τέλος όλοι θα κριθούμε από τους συνδημότες μας που είναι αυτοί που έχουν και τον τελευταίο λόγο.

Χατζηβασίλη Ελένη

Κεφαλιανός Αναστάσης

Κοινοτικοί Σύμβουλοι Πυλίου με τη Δύναμη Αλλαγής- Κως 2023

ADVERTORIALS