Ν. Χαρδαλιάς: Μόνο μόνιμοι κάτοικοι και συγκεκριμένοι εργαζόμενοι μπορούν να ταξιδέψουν αεροπορικώς προς τα νησιά

Ν. Χαρδαλιάς: Μόνο μόνιμοι κάτοικοι και συγκεκριμένοι εργαζόμενοι μπορούν να ταξιδέψουν αεροπορικώς προς τα νησιά
Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, απαντώντας στην συνέντευξη τύπου για τον κορωνοϊό, σήμερα Παρασκευή 3 Απριλίου, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποιοι μπορούν να μεταβούν αεροπορικώς προς τα νησιά, δήλωσε πως στα νησιά αεροπορικώς μπορούν να ταξιδεύσουν μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι και ορισμένοι εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν αυτό το δικαιώμα.
 
Χαρακτηριστικά δήλωσε:

Τα μέτρα είναι σε κάθε επίπεδο και ακτοπλοϊκά και αεροπορικά. Ακόμα και εκείνοι οι οποίοι ηλεκτρονικά θα αποκτήσουν το εισιτήριο τους, θα κάνουν το check in, όταν βρεθούν στο σημείο επιβίβασης τους ζητούν το συγκεκριμένο αποδεικτικό και μάλιστα έχουμε και δεκάδες περιπτώσεις, ειδικά όταν ήμασταν στην αρχή της επιβολής του μέτρου, που σε κάποιους συμπολίτες μας δεν τους επετράπη να ταξιδέψουν.

Είναι ξεκάθαρο και κανείς δεν μπορεί να ταξιδεύσει με οποιονδήποτε τρόπο προς τα νησιά, εάν δεν είναι μόνιμος κάτοικος των νησιών αυτών ή αν δεν φέρει ειδική βεβαίωση τύπου Α που να πιστοποιεί ότι εργάζεται για κάποια εταιρεία και το αντικείμενο της εργασίας τους είναι πολύ συγκεκριμένο χωροταξικά και χρονικά.

ADVERTORIALS