ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω Νέας Δημοκρατίας: Τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν το σύνθημα ''Μένω στον Κόσμο μου''

ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω Νέας Δημοκρατίας: Τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν το σύνθημα ''Μένω στον Κόσμο μου''

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω Νέας Δημοκρατίας


Τις τελευταίες εβδομάδες η χώρα και ο πλανήτης ολόκληρος βιώνουν μία πρωτοφανή και ασύμμετρη απειλή.

Όλοι οι Έλληνες και Ελληνίδες στεκόμαστε με σεβασμό και θαυμασμό πλάι στο επιστημονικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων μας και παρακολουθούμε τις ηρωικές τους προσπάθειες να ανακόψουν την εξάπλωση του φονικού ιού στη χώρα.

Οι πολίτες εφαρμόζουν τα περιοριστικά μέτρα και ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών συμβάλλοντας σημαντικά στη μάχη ενάντια στο νέο κορωνοϊό.

Η κυβέρνηση στηρίζει τα νοσοκομεία, τους ιατρούς και τους νοσηλευτές μας και παράλληλα λαμβάνει μέτρα για να περιορίσει τις οικονομικές επιπτώσεις της κρίσης στους εργαζόμενους, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας καθημερινά ενισχύεται.

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός με αίσθημα ευθύνης μίλησε επανειλημμένα στους πολίτες για την κρισιμότητα των στιγμών, την ανάγκη να ακολουθήσουμε τις υποδείξεις των ειδικών και δεσμεύθηκε για την ελάχιστη υποχρέωση της Πολιτείας να ικανοποιήσει τους ανθρώπους που μάχονται καθημερινά εναντίον της φονικής νόσου.

Το σύνθημα των ημερών είναι: Μένουμε Σπίτι.

Ωστόσο, μάλλον τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το αντελήφθησαν στρεβλά.

Επέλεξαν το σύνθημα: Μένω στον Κόσμο μου.

Αντί να σταθούν αρωγοί της προσπάθειας που κάνει σύσσωμη η ελληνική κοινωνία, πέραν από κομματισμούς και πολιτικές επιδιώξεις, εκείνοι επιλέγουν τη φθηνή αντιπολίτευση και εξακολουθούν τα ψεύδη και τη συκοφαντία.

Ανερυθρίαστα, μέμφονται την κυβέρνηση ότι έπρεπε να δώσει 800€ για τις ΜΕΘ των ιδιωτικών νοσοκομείων που θα επιτάξει και δίνει 1.600€. Η αλήθεια είναι ότι το ποσό των 800€ αφορά την αποζημίωση για την επίταξη ΜΕΘ και το υπόλοιπο ποσό αφορά στο αναγκαίο προσωπικό 3-4 ατόμων που απαιτείται για να λειτουργήσει η κάθε ΜΕΘ. Ο δε μέσος όρος ενοικίασης ΜΕΘ διεθνώς κυμαίνεται σε 2.000€.

Βέβαια, είμαστε σίγουροι ότι μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα ενοικίαζε σκέτα τα δωμάτια ΜΕΘ χωρίς το αναγκαίο προσωπικό.

Δεν θα ήταν η πρώτη τους παλινωδία.

Ούτε που θέλουμε να σκεφτούμε πώς θα χειριζόταν μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με Υπουργό Υγείας τον κ. Πολάκη μία τέτοια ιατρική και υγειονομική πρόκληση..

Στο ζήτημα των απαιτήσεων του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου μας ήδη έχει δρομολογηθεί η εξόφληση τους και το προσεχές χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία.

Η Νέα Δημοκρατία επέλεγε και επιλέγει τη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και την αλήθεια με τους πολίτες.

Στις δύσκολες ώρες και μέρες που ζούμε και βλέποντας την έκταση που έχει πάρει η πανδημία σε γειτονικά μας κράτη, όλοι πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να ενισχύσουμε με τη στάση μας τις προσπάθειες των ειδικών, των ιατρών και των νοσηλευτών μας.

Μένουμε Σπίτι!

 

ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω

Νέας Δημοκρατίας

ADVERTORIALS