Ενημέρωση ζητά η Ι. Ρούφα από τις υπηρεσίες του Δήμου Κω, για το χώρο στάθμευσης πίσω από την Casa Romana

Ενημέρωση ζητά η Ι. Ρούφα από τις υπηρεσίες του Δήμου Κω,  για το χώρο στάθμευσης πίσω από την Casa Romana

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της πληρέστερης ενημέρωσης των μελών και στελεχών μας, της διαμόρφωσης ολοκληρωμένης και τεκμηριωμένης άποψης για τα ζητήματα του Δήμου της Κω καθώς και της ορθής ενημέρωσης της Κωακής κοινωνίας, η Επικεφαλής της παράταξής μας, Ιωάννα Ρούφα, απέστειλε σήμερα δύο επιστολές προς τη Νομική και την Τεχνική υπηρεσία σχετικά με τη δημιουργία χώρου στάθμευσης πίσω από την CasaRomana.

Παραθέτουμε τα αντίστοιχα αιτήματα:

  1. Αίτημα προς τη Νομική Υπηρεσία:Παρακαλούμε όπως μας χορηγήσετε (ηλεκτρονικά ή έντυπα) αντίγραφο του φακέλου που αφορά στο σύνολο των νομικών ενεργειών (διαδικασίες, αποφάσεις κλπ.) για την απαλλοτρίωση του ακινήτου με Κ.Μ. 2336 γαιών Κω εξοχής, με σκοπό τη δημιουργία χώρου στάθμευσής, δυνάμει των υπ’ αριθμ. 153/2009 και 228/2009 αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κω.
  2. Αίτημα προς τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών:Παρακαλούμε όπως μας χορηγήσετε (ηλεκτρονικά ή έντυπα) πλήρες αντίγραφο της υφιστάμενης μελέτης για τη δημιουργία χώρου στάθμευσης πίσω από την Casa Romana, καθώς και να μας πληροφορήσετε για τον εκτιμώμενο προϋπολογισμό του εν λόγω έργου.

Οι πληροφορίες που θα αντλήσουμε από τη μελέτη των αντίστοιχων φακέλων θα μας βοηθήσουν να τεκμηριώσουμε την άποψή μας και να καταθέσουμε τις προτάσεις μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ


 Προς: Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κω

Θέμα: «Χορήγηση φακέλου - ενημέρωση».
Παρακαλούμε όπως μας χορηγήσετε (ηλεκτρονικά ή έντυπα) πλήρες αντίγραφο της υφιστάμενης μελέτης για τη δημιουργία χώρου στάθμευσης πίσω από την Casa Romana, καθώς και να μας πληροφορήσετε για τον εκτιμώμενο προϋπολογισμό του εν λόγω έργου. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκρισή σας.
Με τιμή, Ιωάννα Ρούφα Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
 
«ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ»
 

 
Προς: Νομική Υπηρεσία Δήμου Κω
Θέμα: Χορήγηση φακέλου 
Παρακαλούμε όπως μας χορηγήσετε (ηλεκτρονικά ή έντυπα) αντίγραφο του φακέλου που αφορά στο σύνολο των νομικών ενεργειών (διαδικασίεςαποφάσεις κλπ.) για την απαλλοτρίωση του ακινήτου με Κ.Μ. 2336 γαιών Κω εξοχής, με σκοπό τη δημιουργία χώρου στάθμευσής, δυνάμει των υπ’ αριθμ. 153/2009 και 228/2009 αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κω. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκρισή σας.
Με τιμή, Ιωάννα Ρούφα
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ»
 
 
ADVERTORIALS