Κραυγή αγωνίας από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πυλίου Θοδωρή Πάχο, για το μεταναστευτικό - ''Ο Κόσμος φοβάται να βγει από τα σπίτια του''

Κραυγή αγωνίας από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πυλίου Θοδωρή Πάχο, για το μεταναστευτικό - ''Ο Κόσμος φοβάται να βγει από τα σπίτια του''

Την άμεση αποσυμφόρηση του HOT SPOT στο Πυλί αλλά και το κλείσιμο του σε βάθος χρόνου ζήτησε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου κατά την αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω (7/7/20) για τη λήψη απόφασης αναφορικά με τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για το προσφυγικό – μεταναστευτικό!

Μάλιστα ο κ. Πάχος ανέφερε ξανά πως εάν η κυβέρνηση προχωρήσει σε δημιουργία κλειστού τύπου δομής στο Πυλί, τότε σύσσωμο το Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινότητας Δικαίου θα παραιτηθεί.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πυλίου εξέφρασε την αγωνία του για την κατάσταση που επικρατεί στο χωριό λόγω των χιλιάδων μεταναστών που βρίσκονται στην περιοχή, τονίζοντας πως ο κόσμος φοβάται να βγει από τα σπίτια του, ενώ ακόμη και για μια απόσταση 100 μέτρων οι κάτοικοι χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα τους για να μετακινηθούν.

Ακόμη σημείωσε πως η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου έχει γίνει ''φρούριο'' αφού έχουν τοποθετηθεί εδώ και αρκετό καιρό κάγκελα καθώς στον προαύλιο χώρο οι μετανάστες προχωρούσαν σε βανδαλισμούς αλλά και σε άλλες παράνομες δραστηριότητες.

Κλείνοντας ο κ. Πάχος εξέφρασε και το παράπονο του για τα όσα ακούγονται για τους κατοίκους του Πυλίου, λέγοντας πως οι Πυλιώτες είναι υπερήφανοι και ζουν όλα αυτά τα χρόνια αξιοπρεπώς χωρίς η τοπική οικονομία του χωριού να έχει ανάγκη τους μετανάστες. 

ADVERTORIALS