Τα εγκαίνια του Γραφείου Εξυπηρέτησης Δημότη & του Κέντρου Νεανικής Επιχειρηματικότητας, στην Κω - Θα ανακοινωθούν μέτρα ενίσχυσης των νέων επιχειρηματιών

Τα εγκαίνια του Γραφείου Εξυπηρέτησης Δημότη & του Κέντρου Νεανικής Επιχειρηματικότητας, στην Κω - Θα ανακοινωθούν μέτρα ενίσχυσης των νέων επιχειρηματιών

Το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Γραφείου Εξυπηρέτησης Δημότη & το Κέντρου Νεανικής Επιχειρηματικότητας, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.Ναθαναήλ.

Το γραφείο στεγάζεται στο ισόγειο του Δημαρχείου, ενώ οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στη Γραμμή Δημότη, στους τηλεφωνικούς αριθμούς 22420 21111 & 22423 60477 για θέματα που αφορούν στους τομείς οδοποιϊας, ηλεκτροφωτισμού, καθαριότητας και ανακύκλωσης.


Ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς στις δηλώσεις του ανέφερε πως η σημερινή ημέρα των εγκαινίων είναι ξεχωριστή τόσο για εκείνον όσο και για τους συναδέλφους αιρετούς γιατί υλοποιείται μια σημαντική προεκλογική δέσμευση που θέτει τον πολίτη και τις ανάγκες του στην πρώτη γραμμή.

Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος Κω σημείωσε πως σήμερα ανοίγει μια καινούργια σελίδα στην επαφή του Δήμου με τον Δημότη, ενώ όσον αφορά το κέντρο νεανικότητας ο κ. Νικηταράς τόνισε πως είναι μια αγωνία δική του και των συνεργατών του, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους νέους να παραμείνουν στον τόπο που γεννήθηκαν, που μεγάλωσαν και να μπορέσουν να αναπτυχθούν επιχειρηματικά.

Τους επόμενους 2 μήνες θα ανακοινωθούν από το Δήμο Κω οι πολιτικές προθέσεις αλλά και συγκεκριμένα οικονομικά μέτρα τα οποία θα έχουν πεδίο εφαρμογής του 2021 έτσι ώστε κάθε νέος που έχει στο μυαλό του να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στην Κω, να ξέρει όσον αφορά την συμβολή του Δήμου από που ξεκινάει και που τελειώνει.

Ο Δήμαρχος Κω ανακοίνωσε και την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου Κω σε ομάδες νέων ανθρώπων που το επιθυμούν, για να έχουν το δικό τους χώρο έτσι ώστε να συζητήσουν καινοτόμες ιδέες, δράσεις ή και πρωτοβουλίες για το καλό του νησιού. Ακόμη θα είναι διαθέσιμο και ως γραφείο συσκέψεων και συνεδριάσεων το γραφείο όπου φιλοξενείται το γραφείο τουριστικής διαφήμισης και προβολής του Δήμου, ούτως ώστε να γίνεται αντιληπτό ότι η ομπρέλα του Δήμου θα είναι πάντα ανοιχτή.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ ευχήθηκε με τη σειρά του αυτή η προσπάθεια να έχει συνέχεια και να ριζώσει γιατί ο τόπος έχει ανάγκη από δυνατότητες, ενώ έκλεισε λέγοντας πως σε αυτό τον τόπο είναι όλοι απαραίτητοι καθώς ο ένας μαθαίνει από τον άλλον!

ADVERTORIALS