Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με τον Υφ. Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, για το κτηματολόγιο

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με τον Υφ. Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος,  για το κτηματολόγιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο στόχος μας πρέπει να είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας για το κτηματολόγιο αντιμετωπίζοντας τις στρεβλώσεις και τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στα Δωδεκάνησα και χωρίς να υπάρχουν τιμωρητικές διατάξεις και συνέπειες για τους πολίτες» επισήμανε ο Υφ. Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, για τα προβλήματα που παρατηρούνται με το κτηματολόγιο.

   Ο κ. Κόνσολας συναντήθηκε για το σκοπό αυτό με τον Υφ. Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, κ. Δημήτρη Οικονόμου, στον οποίο ανέλυσε διεξοδικά τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν με το κτηματολόγιο στο νησιωτικό χώρο, τονίζοντας ότι θα πρέπει να δοθεί εύλογος χρόνος στους πολίτες και κυρίως να μην υπάρχει τιμωρητική διάθεση σε ενδεχόμενες παραλείψεις, που δεν συνιστούν δόλο.

   Ο Μάνος Κόνσολας ανέδειξε, επίσης, και το ζήτημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών του κτηματολογίου στα Δωδεκάνησα, γεγονός που προκαλεί προβλήματα στην υποβολή δηλώσεων και στη διεκπεραίωση.

Ο Υφυπουργός Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, κατανόησε τις επισημάνσεις του κ. Κόνσολα και θα επισκεφθεί τα Δωδεκάνησα προκειμένου να ενημερωθεί, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τα προβλήματα που σχετίζονται με την υποβολή δηλώσεων για το Κτηματολόγιο στα Δωδεκάνησα.

ADVERTORIALS