Συνεδριάζει την Τρίτη 20 Αυγούστου το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ. Δείτε τα θέματα

Συνεδριάζει την Τρίτη 20 Αυγούστου το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ. Δείτε τα θέματα

                                                           

                                                Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

 

Σας προσκαλούμε στην 10η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ την Τρίτη 20-08-2019 και ώρα 11.30 π.μ. με τα ακόλουθα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

 

  1. Έγκριση Απολογισμού χρήσεως 2018
  2. Έγκριση Ισολογισμού & Αποτελεσμάτων χρήσεως 2018.
  3. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Προμήθεια μονάδας απόσμησης στο αντλιοστάσιο Α9 στο Ψαλίδι».
  4. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Προμήθεια πολυηλεκτρολύτη για τις ανάγκες αφυδάτωσης περίσσειας ιλύος από τους τρεις (3) βιολογικούς καθαρισμούς Δήμου Κω».
  5. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών – περιφερειακών – ανταλλακτικών και λογισμικού».
  6. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Προμήθεια εντύπων και λοιπών υλικών γραφείου».
  7. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Προμήθεια ανοξείδωτων σωλήνων – εξαρτημάτων, μεταλλικών καλυμμάτων και μεταλλικών κατασκευών».
  8. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Ανάθεση υπηρεσίας για τοποθετήσεις αντλητικών συγκροτημάτων και καθαρισμούς σε γεωτρήσεις της ΔΕΥΑ Δήμου Κω».
  9. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή δευτερεύοντος δικτύου αποχέτευσης λυμάτων και κατασκευή ιδιωτικών συνδέσεων αποχέτευσης Δ.Ε. Δικαίου Κω»
  10. Γνωμοδότηση δικηγόρου Κω για την υπ΄ αριθ. 54/2019 διαταγή πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κω.
  11. Λήψη απόφασης για διάλυση σύμβασης με αρ. πρωτ. 3379/18-09-2017 ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΣ Ε. ΓΕΩΡΓΙΟΣ για την «Προμήθεια οικοδομικών υλικών και ασφάλτου στη Δημοτική Ενότητα Κω (ΟΜΑΔΑ ΣΤ: Ασφαλτόμιγμα εν θερμώ)».
  12. Λήψη απόφασης για διάλυση σύμβασης με αρ. πρωτ. 3510/27-09-2017 ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΕ για την «Προμήθεια οικοδομικών υλικών και ασφάλτου στη Δημοτική Ενότητα Κω (ΟΜΑΔΑ Α: Έτοιμο σκυρόδεμα)».
  13. Λήψη απόφασης για διάλυση σύμβασης με αρ. πρωτ. 1021/30-03-2017 3Κ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ για την «Προμήθεια οικοδομικών υλικών και ασφάλτου στη Δημοτική Ενότητα Κω (ΟΜΑΔΑ Α: Έτοιμο σκυρόδεμα)».
  14. Εγκρίσεις και δεσμεύσεις δαπανών.
  15. Λοιπά θέματα.

Εσωτ. Διανομή:Γραφείο Διευθύντριας ΔΕΥΑΚ

Τεχνικές Υπηρεσίες ΔΕΥΑΚ

Λογιστήριο ΔΕΥΑΚ            

                                                                 

                                                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

 

ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ

ADVERTORIALS