Σωτήρης Μπουζιώτας: Σχόλιο για το Μακεδονικό

Σωτήρης Μπουζιώτας: Σχόλιο για το Μακεδονικό

Σχόλιο για το Μακεδονικό

10 μέρες διακυβέρνησης της Ν.Δ. χρειάστηκαν για να επιβεβαιωθεί, ότι οι «πατριωτικές» κραυγές για τη συμφωνία των Πρεσπών, ήταν μόνο προς άγραν ψήφων.

Οι δηλώσεις των κυρίων Ν. Παναγιωτόπουλου (Υπ. Άμυνας) και Μ. Βαρβιτσιώτη (Αν. Υπ. Εξωτερικών) για την «απαρέγκλιτη τήρηση των ουσιωδών όρων της συμφωνίας για να πάμε σε ένα καλύτερο μέλλον» για «τα πολιτικά ζητήματα που έχουμε μεταξύ μας (Ελλάδα και Β. Μακεδονία), έχουν επιλυθεί με τη συμφωνία των Πρεσπών» αποδεικνύουν την υποκρισία.

Πρέπει να το καταλάβουμε, αυτή είναι η Δεξιά. Πολιτεύεται πάντα με γνώμονα το κομματικό της συμφέρον ακόμα και στα εθνικά θέματα. Δεν επιλύει προβλήματα, δημιουργεί καταστροφικούς διχασμούς, για να αποκομίσει κομματικά ή προσωπικά οφέλη.

Στο τέλος ενίοτε ρίχνει και τη χώρα στα βράχια. Η ανάγνωση της Ιστορίας μας το δείχνει.

Έντονη είναι σήμερα στο Κοινοβούλιο, η παρουσία ανθρώπων που οικοδόμησαν πολιτικές καριέρες πουλώντας πατριωτισμό. Μέχρι και επιστολές του Χριστού πούλησαν οι Θεομπαίχτες.

Υ.Γ. Περιμένω τις αντιδράσεις των απανταχού στη χώρα «Πατριωτών Μακεδονομάχων», καθώς και των τοπικών Θερμοπυλέων, Πελοποννησίων και λοιπών Πατριωτικών Δυνάμεων. Έτσι για την τιμή των όπλων ρε παιδιά, για να μη νομίζουμε ότι μας δουλεύατε.

Σωτήρης Μπουζιώτας

Manolis Xatziantoniou desk