Ισχυρή Κως: Περί της νόθευσης της βούλησης των Δημοτών της Καρδάμαινας και της διασπάθισης του δημοτικού χρήματος

Ισχυρή Κως: Περί της νόθευσης της βούλησης των Δημοτών της Καρδάμαινας και της διασπάθισης του δημοτικού χρήματος

Δελτίο Τύπου

Περί της νόθευσης της βούλησης των Δημοτών της Καρδάμαινας και της διασπάθισης του δημοτικού χρήματος

Σε ένα ¨χυδαίο¨ ως προς το περιεχόμενο και τα υπονοούμενα του κείμενο, όπως αυτό που φέρει την υπογραφή του εκφραστή της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, προφανώς και δεν θα απαντήσουμε. Παραμένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στο αίτημα της κοινωνίας για σεβασμό, συνεννόηση, συνεργασία , διαφάνεια, λογοδοσία.

Για το λόγο αυτό επαναφέρουμε πολιτικά το ερώτημα που σε δυο απανωτά δελτία τύπου της παράταξης του, ο απερχόμενος Δήμαρχος απέφυγε επιμελώς έστω και να ακροθίξει:

Ποιο κορυφαίο πολιτικό στέλεχος της παράταξης του οργάνωσε , κατεύθυνε και επέβαλλε, την εγγραφή 33 τουλάχιστον Βουλγάρων στην καταγωγή, στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους της Καρδάμαινας προεκλογικά, στην εκπνοή ουσιαστικά της προθεσμίας ; Έγινε σαφής παραβίαση της νομοθεσίας η οποία ενώ προβλέπει την αυτοπρόσωπη παρουσία των αιτούμενων την εγγραφή καθώς και τη δήλωση της μόνιμης κατοικίας τους , αυτό δεν συνέβη;

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι αλλοιώθηκε η βούληση των Δημοτών της Καρδάμαινας στις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου. Είναι σαφές ότι το λόγο θα έχει σύντομα η δικαιοσύνη .

Σε ότι αφορά τη διασπάθιση του Δημοτικού χρήματος: Καταρχήν επανερχόμαστε σε αυτό που και προεκλογικά μετ επιτάσεως ρωτήσαμε για το ταμειακό διαθέσιμο ρευστό στη Μαρίνα και ουδέποτε λάβαμε απάντηση: Πόσα χρήματα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης; Συμφωνεί το ποσό αυτό με το λογιστικό χρηματικό υπόλοιπο;

Ζητούμε προσωπικά από τον απερχόμενο Δήμαρχο να δώσει εντολή να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο στους εκπροσώπους της παράταξης μας που θα μεταβούν στη μαρίνα τη Δευτέρα 14 Ιουλίου στις 8.30 π.μ . Έχουν την ηθική υποχρέωση να μας παρέχουν άπλετα και άμεσα κάθε πληροφορία και έχουμε το δικαίωμα ως νέα Δημοτική Αρχή να γνωρίζουμε. Ελπίζουμε ότι δεν θα αρνηθούν και επιφυλασσόμαστε για την περί του αντιθέτου πρόθεση τους.

ADVERTORIALS