Η εκδήλωση του υποψηφίου Βουλευτή Δωδεκανήσου με τη ΝΔ Αντώνη Γιαννικουρή, με κεντρικό σύνθημα το «Ξεκινάμε Μαζί»

Η εκδήλωση του υποψηφίου Βουλευτή Δωδεκανήσου με τη ΝΔ Αντώνη Γιαννικουρή, με κεντρικό σύνθημα το «Ξεκινάμε Μαζί»

                                                      

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του υποψηφίου Βουλευτή Δωδεκανήσου με τη ΝΔ Αντώνη Γιαννικουρή, έχοντας ως κεντρικό σύνθημα το «Ξεκινάμε Μαζί», τη Πέμπτη 4 Ιουλίου στο Baia Seaside στη Ρόδο.

Με μία μοναδική καλοκαιρινή βραδιά, ένα πρωτότυπο πάρτυ σε πολύ ευχάριστο κλίμα, θέλησε ο κ. Αντώνης Γιαννικουρής να επισφραγίσει την προεκλογική περίοδο, λίγο πριν την ώρα της κάλπης. Εκατοντάδες πολίτες του νησιού, κάθε ηλικίας, τίμησαν τον υποψήφιο Βουλευτή με την παρουσία τους, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα ανανέωσης. Ανάμεσα στους καλεσμένους παρευρέθησαν πολιτικά πρόσωπα μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Ρόδου.

Με αισιοδοξία και έντονο ενωτικό χαρακτήρα τα όσα ανέφερε ο υποψήφιος Βουλευτής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του:

«Σας ευχαριστώ που είστε σήμερα εδω και σας καλωσορίζω στο νέο μου ξεκίνημα! Σήμερα είμαστε εδώ για να γνωριστούμε καλύτερα. Κατεβαίνω για πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο, γιατί θέλω να προσφέρω στον αγώνα για την Ελλάδα που αξίζουμε και τη Δωδεκάνησο που δικαιούμαστε.

Θέλω να προσφέρω τις γνώσεις και την επαγγελματική εμπειρία του Αρχιτέκτονα και να συμβάλω στον σχεδιασμό της ανάπτυξης,την εμπειρία που απέκτησα από τη συμμετοχή μου στα κοινά ως Προέδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, ως Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ Ρόδου, ως Δημοτικός Σύμβουλος, ως μέλος σε συλλογικότητες της κοινωνίας μας. Για να αλλάξουμε τα δεδομένα της γενιάς της κρίσης, μιας γενιάς όπου οι νέοι φεύγουν από την χώρα από ανάγκη και όχι από επιλογή, όπου η εργασία έχει πλέον γίνει προνόμιο,όπου όσοι ζουν εδώ βιώνουν έναν επαγγελματικό συμβιβασμό,όπου οι περισσότεροι νέοι ονειρεύονται μία θέση ορισμένου χρόνου στο Δημόσιο γιατί αυτές οι θέσεις υπάρχουν μόνο,όπου οι νέοι δεν μπορούν να δημιουργήσουν οικογένεια,όπου η κοινωνία αναρωτιέται αν η ψήφος της έχει σημασία, αν μπορεί να αλλάξει την κατάσταση.

         Γιατί λοιπόν Κυριάκο Μητσοτάκη και ΝΔ; Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιστεύει στην αξιοκρατία.Γιατί βαδίζει με τους νέους μπροστά και σέβεται την εμπειρία. Γιατί εμπιστεύεται τους παραγωγικούς Έλληνες. Διότι αγωνιζόμαστε ήδη για να κάνουμε το όραμα πραγματικότητα και το αυτονόητο πράξη.

     Γιατί θέλουμε να σχεδιάσουμε και να πραγματοποιήσουμε μία ισόρροπη ανάπτυξη στα νησιά μας. Με τον πολιτισμό και το περιβάλλον να προσθέτουν αξία μέσα από καινοτομίες στον τουρισμό και τις τοπικές οικονομίες, με σεβασμό στην κληρονομιά μας, στις αξίες και στον άνθρωπο, με αποτελεσματικές πολιτικές προστασίας του περιβάλλοντος και αυτοδύναμης ενεργειακής οικονομίας, με παλινόρθωση της ιδιωτικής οικονομίας, της επιχειρηματικότητας και της πρωτοβουλίας, με τη δημιουργία νέων, υγειών θέσεων απασχόλησης, με το βλέμμα σε ανοικτούς ορίζοντες, με τους Δωδεκανήσιους της διασποράς να έχουν κίνητρα να επιστρέψουν, να επενδύσουν και να ψηφίσουν απ’ όπου και αν βρίσκονται

Η γενιά της κρίσης, η δική μου γενιά, δεν ξεχωρίζει από τις προηγούμενες και τις επόμενες. Τις ενώνει η ΕΛΠΙΔΑ! Η ελπίδα της αλλαγής για μια αυτοδύναμη Ελλάδα την Κυριακή που έρχεται!

   Αγαπητοί φίλοι. Η Δωδεκάνησος έχει τιμήσει την οικογένεια μου στο    παρελθόν με δύναμη. Σας ζητώ να το κάνετε και τώρα!

Δική μου είναι η ευθύνη να τιμήσω την επιλογή σας στο πρόσωπό μου. Δική μου είναι η ευθύνη να γίνω η φωνή της Δωδεκανήσου που θα ακουστεί ξανά δυνατά! Η απόφαση όμως να με εκλέξετε Βουλευτή Δωδεκανήσου, είναι αποκλειστικά δική σας. Η εκλογή μου είναι στα χέρια σας.

Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη σας και την αγάπη σας! ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ! Και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ψηφίζουμε ΑΝΑΝΕΩΣΗ!»

Η ομιλία του υποψηφίου ολοκληρώθηκε σε συγκινητική ατμόσφαιρα αφού ο κ. Γιαννικουρής προσκάλεσε συγγενείς, συνεργάτες και φίλους να ανέβουν στην εξέδρα μαζί του, δίνοντας παράλληλα ένα σαφές μήνυμα συνεργασίας και συλλογικότητας.

ADVERTORIALS