Μήνυμα του υπ. βουλευτή Μπαράκα Αθανάσιου (Χρυσού Παραολυμπιονίκη) με το ΜέΡΑ25 για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Μήνυμα του υπ. βουλευτή Μπαράκα Αθανάσιου (Χρυσού Παραολυμπιονίκη) με το ΜέΡΑ25 για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Φίλες και φίλοι,

η 7η Ιουλίου θα είναι μια μέρα που μια αχτίδα αισιοδοξίας θα φωτίσει την χώρα μας. Θα είναι μια μέρα που τα λιμνάζοντα ύδατα της πολιτικής θα ταρακουνηθούν και θα προκαλέσουν ένα ντόμινο αναταράξεων. Θα είναι η έναρξη μιας νέας εποχής τόσο για την Ελλάδα όσο και για όλη την Ευρώπη, καθώς οι προτάσεις μας θα αρχίσουν να καταρρίπτουν τις καταστροφικές συνταγές των Μνημονίων. 

Μετά από δέκα χρόνια σκληρής λιτότητας και τεράστιων θυσιών από τη μεριά του λαού μας, το μόνο που έχουν να μας πουν αυτοί που κατέστρεψαν τη χώρα είναι ότι τώρα θα τη σώσουν. Αν η σωτηρία σημαίνει να πουλήσουμε τα πάντα για να εξυπηρετήσουμε ένα χρέος, που ούτως ή άλλως δεν θα πληρωθεί ποτέ, τότε ας μη μας σώσουν. 

Εμείς θέλουμε τη χώρα μας πόλο πραγματικής ανάπτυξης και ευκαιριών. Ανάπτυξης που δεν θα πηγάζει από την εργασία των σύγχρονων “δούλων” των 300 ευρώ. Ευκαιριών για τη νέα γενιά που σήμερα έχει μόνο δύο επιλογές. Ή να μπει στη “γαλέρα” και να “τραβάει κουπί” για να μπορεί να έχει τα άκρως απαραίτητα για επιβίωση ή να ξενιτευτεί για να μπορέσει να έχει μια ελπίδα. Σε κάθε περίπτωση το τίμημα είναι πολύ ακριβό.

Όχι άλλα δάκρυα στα αεροδρόμια! Αρκετό φόρο αίματος έχουμε πληρώσει με τα παιδιά μας στο εξωτερικό. 

Όχι άλλοι εξαθλιωμένοι παππούδες και γιαγιάδες! Αυτοί οι άνθρωποι δούλεψαν και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να τους καταδικάζει να επιβιώνουν με ένα ξεροκόμματο.

Όχι άλλα λουκέτα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις! Η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας χρειάζεται στήριξη για να μπει η χώρα στη νέα εποχή. 

Μπορούμε να φέρουμε πίσω την κλεμμένη αξιοπρέπεια του λαού μας. Με τη μοναδικό ριζοσπαστικό πρόγραμμα ριζικών και εφαρμόσιμων αλλαγών. Εμείς είμαστε η πραγματική Ευρώπη που αγωνιά και αγωνίζεται για το μέλλον της.

Εκείνοι παίρνουν δύναμη από την αποχή. Εμείς αντλούμε δύναμη από τη συμμετοχή. Γιατί αυτή είναι η πραγματική δύναμη της Δημοκρατίας. Πηγάζει από λαό και επιστρέφει στο λαό. 

Είναι το παρελθόν. Είμαστε το μέλλον.

Την Κυριακή καμία ψήφος ανοχής στις παρατάξεις του παλαιοκομματισμού και των Μνημονίων. Κάθε ψήφος μετράει. Δεν τους κάνουμε δώρο την αποχή μας. 

Η νέα εποχή ξημερώνει την Κυριακή. 

Θα νικήσουμε!

Μπαράκας Αθανάσιος

Χρυσός Παραολυμπιονίκης

Υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη.

ADVERTORIALS