Ιωάννης Παππάς: «Η ώρα της κάλπης έφτασε! Την Κυριακή στις 7 Ιουλίου, συμμετέχουμε όλοι στην μεγαλύτερη γιορτή της Δημοκρατίας!»

Ιωάννης Παππάς: «Η ώρα της κάλπης έφτασε! Την Κυριακή στις 7 Ιουλίου, συμμετέχουμε όλοι στην μεγαλύτερη γιορτή της Δημοκρατίας!»

Ιωάννης Παππάς: «Η ώρα της κάλπης έφτασε! Την Κυριακή στις 7 Ιουλίου,  

συμμετέχουμε όλοι στην μεγαλύτερη γιορτή της Δημοκρατίας!»

 Καθαρό μήνυμα αποστέλλει ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννης Παππάς λίγες ημέρες μόνον πριν τις εκλογές της Κυριακής 7 Ιουλίου, καλώντας τους Δωδεκανήσιους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες και να δώσουν ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα, αναδεικνύοντας την Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ισχυρό πρωθυπουργό με την λαϊκή εντολή.

Η ώρα της κάλπης έφτασε! Την Κυριακή στις 7 Ιουλίου,  συμμετέχουμε όλοι στην μεγαλύτερη γιορτή της Δημοκρατίας!

Για την αναβάθμιση της Υγείας, της Εκπαίδευσης, του Τουρισμού.

Για να μπορούν να μένουν οι νέοι μας στα νησιά μας, στον τόπο μας.

Για το μέλλον των παιδιών μας,

Ήρθε η ώρα για την πολιτική αλλαγή

Στις 7 Ιουλίου επιλέγουμε Νέα Δημοκρατία!

Ψηφίζουμε Ιωάννη Παππά!

Για να έχει η Δωδεκάνησος δυνατή φωνή στη Βουλή!


ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ: «Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»

Την τετραετία της διακυβέρνησης του τόπου μας από την κυβέρνηση Σύριζα –Ανελ η οικονομία γνώρισε «μαύρες μέρες» και η ύφεση και η κρίση έπληξαν όλες τις παραγωγικές τάξεις. Αδιάψευστη απόδειξη οι δείκτες της οικονομίας μας που κάθε χρόνο υποχωρούσαν με αποτέλεσμα η ελληνική οικονομία να κατρακυλάει και να μας προσπερνούν χώρες που παλιότερα ήταν πολύ πίσω μας εμφανίζοντας μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης.

Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η κατάσταση θα αλλάξει σε λίγες ημέρες με την έλευση της Νέας Δημοκρατίας στο τιμόνι της χώρας μας. Η ανάπτυξη του τόπου μας είναι από τις βασικές προτεραιότητες της παράταξης μας. Η ισχυρή ανάπτυξη και οι επενδύσεις είναι βασικοί παράγοντες στο να αλλάξει επιτέλους το κλίμα και να έλθουν τα χαμόγελα στην ελληνική οικονομία. Το σχέδιο μας είναι να δημιουργήσουμε μια οικονομία με ισχυρή ανάπτυξη που θα δημιουργήσει ευκαιρίες για όλους τους Έλληνες και πολλές και καλές θέσεις εργασίας.

Βιώσαμε απίστευτες καταστάσεις στον οικονομικό τομέα την περίοδο κυβέρνησης Σύριζα. Σημαντικότατες επενδύσεις, που θα έδιναν «ανάσα» στην ασθμαίνουσα οικονομία μας δυστυχώς λόγω των ιδεοληψιών των κυβερνητικών παραγόντων πάγωσαν, χάθηκε χρόνος και ταυτόχρονα πολύτιμες θέσεις εργασίας.

Η Ελληνική οικονομία χρειάζεται ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, ένα μοντέλο που θα φέρει την ανάπτυξη του τόπου μας και το μοντέλο αυτό πρέπει να έχει στο επίκεντρο την καινοτομία.

Η επιχειρηματική καινοτομία, είναι ένας τομέας που τον πιστεύω πολύ και θεωρώ ότι μπορεί να αποτελέσει έναν πυλώνα αναπτυξιακής συμβολής της χώρας μας. Η καινοτομική επιχειρηματικότητα είναι αυτή που θα δημιουργήσει προϊόντα αλλά και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας. Έχουμε τη θέληση να δώσουμε τα κίνητρα στους νέους επιχειρηματίες να κυνηγήσουν τα όνειρά τους χρηματοδοτώντας με ανταγωνιστικό τρόπο τις νεοφυείς επιχειρήσεις. Στοχεύουμε και θα δημιουργήσουμε άμεσα ένα ευέλικτο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίων και νεοφυών επιχειρήσεων. Το πλαίσιο αυτό θα αναφέρεται στην εφαρμοσμένη έρευνα και στην εμπορευματικοποίηση νέων ιδεών.

Γνωρίζουμε πολλούς επιχειρηματίες και επιχειρήσεις που προάγουν την καινοτομία που τόσο πολύ χρειαζόμαστε ως χώρα. Οι πρωτοβουλίες αυτές δεν προέκυψαν απλώς ως κινήσεις ανάγκης για οικονομική επιβίωση σε δύσκολες συνθήκες αλλά αποτελούν ευρηματικές πρωτοβουλίες που προσφέρουν ξεχωριστά προϊόντα, καινοτόμες υπηρεσίες σε πολλούς διαφορετικούς τομείς της οικονομίας: από την μεταποίηση και τον πρωτογενή τομέα μέχρι τις ψηφιακές υπηρεσίες και τη γαστρονομία. 

Είμαστε «δίπλα» σε όλους αυτούς τους επιχειρηματίες και τους στηρίζουμε έμπρακτα με ένα πλήρες σχέδιο δίνοντας τους ειδικά φορολογικά κίνητρα τα οποία θα κινητοποιήσουν ιδιωτικά κεφάλαια. Οι επιχειρήσεις αυτές θα έχουν έκπτωση έως και 75% στο κεφάλαιο που επενδύεται και θέσπιση αφορολόγητου για τα κέρδη από πώληση μετοχών των νεοφυών επιχειρήσεων. Αυτό το μοντέλο έχει ήδη εφαρμοστεί στην Κύπρο, την Πορτογαλία με μεγάλη επιτυχία.

Η επιχειρηματικότητα στοχοποιήθηκε και πολεμήθηκε από την κυβέρνηση του κυρίου Τσίπρα. Οι επιχειρηματίες αγωνίζονται στη χώρα μας με σκληρή δουλειά και σε αντίξοες συνθήκες να επιβιώσουν. Είναι καιρός η υγιής επιχειρηματικότητα να βρει ξανά τη θέση που της αξίζει στην αξιακή πυραμίδα της πατρίδας μας.
Η Κυβέρνηση υπονόμευσε την ανάπτυξη υπηρετώντας σκοπιμότητες με την πολιτική της: υπερπλεόνασμα, υπερφορολόγηση, μείωση των δημοσίων επενδύσεων, καθυστέρηση στις μεταρρυθμίσεις. Αυτή, δυστυχώς, ήταν η συνταγή που κράτησε τη χώρα καθηλωμένη. Σε λίγες ημέρες όλα αυτά θα τερματιστούν και θα συμπορευθούμε για μια Ελλάδα της προόδου, της προκοπής, της δημιουργίας.

ADVERTORIALS