Συνεχίζει την περιοδεία της στη Ρόδο, η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ελένη Μαυρόγαλου. ΦΩΤΟ

Συνεχίζει την περιοδεία της στη Ρόδο, η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ελένη Μαυρόγαλου. ΦΩΤΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 


Την περιοδεία της συνεχίζει στη Ρόδο, η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ελένη Μαυρόγαλου. Ξεκινώντας από μία εκτεταμένη περιήγηση στην Παλιά Πολή της Ρόδου με τον Πρόεδρό της κ. Βασίλειο Δοντά, συναντήθηκε με πολλούς επιχειρηματίες και εργαζομένους. Συζήτησε για τα ζητήματα που τους απασχολούν, επισημαίνοντας ότι σκοπός της επόμενης Κυβέρνησης είναι να απενοχοποιήσει το επιχειρείν και να δώσει στους μισθωτούς περισσότερες και καλύτερα αμοιβόμενες θέσεις εργασίας. Δήλωσε ότι η Παλιά Πόλη, ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco, οφείλει να είναι πρότυπο αγοράς και παγκόσμιος πόλος έλξης τουριστών και η Πολιτεία πρέπει να είναι αρωγός στην επιδίωξη αυτή.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τη Δημοτική Ενότητα Αφάντου, όπου μαζί με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρό της, κ. Γεώργιο Μπακίρη, συνάντησε κατοίκους της περιοχής. Κατά την επίσκεψή της δήλωσε ότι πρόκειται για ένα σημαντικό χωριό με εκτεταμένο εμπορικό κέντρο, στο οποίο η επένδυση του Γκολφ που λιμνάζει εδω και 5 χρόνια θα δώσει νέα πνοή στην τοπική οικονομία και κοινωνία. Ακολούθησε επίσκεψη στον οικισμό Κολύμπια με την υψηλή τουριστική κίνηση και συζήτηση με τους επιχειρηματίες της περιοχής για την φετινή τουριστική κίνηση και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να ανασάνουν οι Ελληνικές Επιχειρήσεις.

Το απόγευμα, μετέβη στη Λίνδο, στο Ναό των Αγίων Αποστόλων και παρακολούθησε τον Εσπερινό, που τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου, Κύριλλο.

Σας ευχαριστώ πολύ.

ADVERTORIALS