Για «fake news» εγκαλεί η ΝΔ την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου,για τον «οδοστρωτήρα» και το βίντεο στην Κω

Για «fake news» εγκαλεί η ΝΔ την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου,για τον «οδοστρωτήρα» και το βίντεο στην Κω

Για «fake news» εγκαλεί η ΝΔ την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, σχετικά με την επταήμερη εργασία που δήθεν ζητά ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ζητά, δε, να ικανοποιηθεί το αίτημα της Έφης Αχτσιόγλου και να δείξουν τα κανάλια όποια αποσπάσματα επιθυμούν από την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνάντησή τους με τους παραγωγικούς φορείς της Κω.

«Διότι έτσι, όλοι πια θα καταλάβουν τις μεθόδους, με τις οποίες η απερχόμενη κυβέρνηση εξακολουθεί να κατασκευάζει fake news» αναφέρει η Πειραιώς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

Η μελλοντική εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Έφη Αχτσιόγλου έχασε σήμερα την ψυχραιμία της, όταν με βίντεο που προέβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha καταρρίφθηκαν ενώπιόν της τα fake news που διακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η ίδια για την δήθεν επταήμερη εργασία.

Στη συνολική τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που προέβαλε ο Alpha, από πουθενά δεν προέκυψε καμία απολύτως αναφορά για τη δήθεν επταήμερη εργασία, όπως θέλησαν για μια ακόμη φορά να διακινήσουν τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ με κοπτοραπτική.

Ενοχλημένη η κ. Αχτσιόγλου που καταρρίφθηκαν τα fake news της, αξίωσε εκ των υστέρων απ’ όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς να αναμεταδώσουν το ψεύτικο μονταρισμένο βίντεο του Μαξίμου, στο οποίο ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται τάχα να απαντά σε επιχειρηματία για το συγκεκριμένο θέμα, κάτι που δεν συνέβη ποτέ.

Υπερθεματίζουμε του αιτήματος της κ. Αχτσιόγλου. Καλούμε και εμείς τα τηλεοπτικά κανάλια να προβάλουν όποια αποσπάσματα επιθυμούν από την τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη στη συνάντησή τους με τους παραγωγικούς φορείς της Κω. Διότι έτσι, όλοι πια θα καταλάβουν τις μεθόδους με τις οποίες η απερχόμενη κυβέρνηση εξακολουθεί να κατασκευάζει fake news, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει το μήνυμα που της έστειλαν οι πολίτες στις πρόσφατες εκλογές.

zamagias