Ισχυρή Κως με αφορμή τη συνεδρίαση στη Μαρίνα: Αδυνατούμε να κατανοήσουμε την προσπάθεια δημιουργίας τετελεσμένων

Ισχυρή Κως με αφορμή τη συνεδρίαση στη Μαρίνα: Αδυνατούμε να κατανοήσουμε την προσπάθεια δημιουργίας τετελεσμένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η απερχόμενη δημοτική αρχή για άλλη μια φορά κωφεύει. Δεν άκουσε και δεν ακούει τους πολίτες. Δεν υπηρετεί τη λογική και την αξιοπρέπεια. Τουναντίον επιχειρεί να δεσμεύσει και να υποθηκεύσει το μέλλον του νησιού εγκλωβίζοντας τη νέα δημοτική αρχή σε πελατειακές σχέσεις που η κοινωνία στις εκλογές στις 2 Ιουνίου καταδίκασε.

Με αφορμή τα θέματα συνεδρίασης στη ΜΑΡΙΝΑ την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 , καλούμε εκ νέου την απερχόμενη δημοτική αρχή να σεβαστεί το εκλογικό αποτέλεσμα. Ζητάμε να επικρατήσει κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας , όπως δεσμευθήκαμε απέναντι στους πολίτες επαναλαμβάνοντας ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να το σαμποτάρει και να το δυναμιτίσει. Αντίθετα θα υπερασπιστούμε τη χρηστή διαχείριση με διαφάνεια , αξιοκρατία και αξιοπιστία σεβόμενοι και το τελευταίο ευρώ του κάθε δημότη και επιχειρηματία.

Αδυνατούμε να κατανοήσουμε την προσπάθεια δημιουργίας τετελεσμένων με σκόπιμα ΄΄περίεργες΄΄ αποφάσεις της τελευταίας στιγμής.Γι αυτό τον λόγο καλούμε και όλα τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων σε οργανισμούς και επιχειρήσεις του δήμου να συναισθανθούν το μέγεθος της ευθύνης τους απέναντι στην κοινωνία σ΄ αυτή την μεταβατική περίοδο, μέχρι την ανάληψη καθηκόντων μας την 1η Σεπτεμβρίου , αντιλαμβανόμενοι ότι - πέραν των αναγκαίων διαχειριστικών και λειτουργικών ζητημάτων - ενδεχόμενες αποφάσεις αυτής της περιόδου δεν μπορεί να δεσμεύουν τη νεοεκλεγείσα Δημοτική Αρχή.

Ο τόπος μας έχει πολλά προβλήματα που απαιτούν λύσεις και όλοι μαζί με δουλειά , σοβαρότητα και συνέπεια οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

ADVERTORIALS