Την άμεση σύγκληση σύσκεψης με τους επικεφαλής των τεσσάρων δημοτικών παρατάξεων, ζήτησε o Θεοδόσης Νικηταράς

Την άμεση σύγκληση σύσκεψης με τους επικεφαλής των τεσσάρων δημοτικών παρατάξεων, ζήτησε o Θεοδόσης Νικηταράς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την άμεση σύγκληση σύσκεψης με τους επικεφαλής των τεσσάρων δημοτικών παρατάξεων, ζήτησε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς από τον απερχόμενο δήμαρχο Κω κ. Κυρίτση Γεώργιο.

Η σύσκεψη ζητείται από τον κ. Νικηταρά να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 11.30π.μ στο γραφείο δημάρχου.


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩ

Κως, 10 Ιουνίου 2019

Κύριε Δήμαρχε, Αγαπητέ Γιώργο,

Όπως τόνισα δημόσια στους συνδημότες μας την Κυριακή 2 Ιουνίου μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος, η επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας απαιτεί τη συνεργασία όλων.

Για το λόγο αυτό θεωρώ επιβεβλημένη την άμεση συνάντηση των επικεφαλής των τεσσάρων Δημοτικών παρατάξεων που θα εκπροσωπούνται στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Προτείνω αυτή να γίνει στο γραφείο Δημάρχου την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 11.30π.μ. προκειμένου να μας ενημερώσεις για όλα τα σοβαρά θέματα αρμοδιότητας Δήμου Κω που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και για την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σας έως την 1η του Σεπτέμβρη .

Επιπρόσθετα, επειδή η τουριστική περίοδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, θα είναι χρήσιμο να συζητήσουμε τα θέματα της αποκομιδής των απορριμμάτων, της καθαριότητας και του πρασίνου.

Σε ενημερώνω επίσης ότι από αύριο Τρίτη θα επισκέπτονται τις υπηρεσίες και τις επιχειρήσεις του Δήμου στελέχη της παράταξης «Ισχυρή Κως» προκειμένου να αντλούν στοιχεία απαραίτητα για την προετοιμασία εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων μας.

Παρακαλώ να ενημερώσετε τους συναδέλφους σας για τη διευκόλυνση των στελεχών μας προς αυτή την κατεύθυνση.

Κλείνοντας, θα παρακαλέσω να μας χορηγούνται εγγράφως σε εβδομαδιαία βάση τα οικονομικά στοιχεία για την ταμειακή κατάσταση του Δήμου και των επιχειρήσεων του (έσοδα, δαπάνες, εκκρεμείς υποχρεώσεις προς τρίτους).

Ευελπιστώντας στην ειλικρινή συνεργασία σας.

Με εκτίμηση, Νικηταράς Θεοδόσης


 ice_screenshot_20190611-115034.pngice_screenshot_20190611-115041.png

ADVERTORIALS