ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ (Ομιλία στην τελευταία συνεδρίαση της Βουλής): Μάχομαι στην Βουλή μέχρι την τελευταία μέρα

ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ (Ομιλία στην τελευταία συνεδρίαση της Βουλής): Μάχομαι στην Βουλή μέχρι την τελευταία μέρα

ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ (Ομιλία στην τελευταία συνεδρίαση της Βουλής):


"Μάχομαι στην Βουλή μέχρι την τελευταία μέρα"

Αυτό είπε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός μιλώντας σήμερα στην τελευταία συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής: «Είμαι εδώ και μάχομαι μέχρι την τελευταία ώρα γιατί για αυτό με έστειλαν εδώ οι πατριώτες μου από 25 κατοικημένα νησιά. Την πιο δύσκολη περιοχή της χώρας, αλλά και την πιο ευλογημένη» δηλώνει.

Οι τροπολογίες που κατέθεσε δεν συζητήθηκαν καν λόγω της αντίδρασης της αντιπολίτευσης που τις κατηγόρησε ως φωτογραφικές.

Ο βουλευτής τεκμηρίωσε γιατί δεν είναι φωτογραφικές αφού αφορούν σε προβλήματα δεκαετιών όπως τα προ του 1948 κτίσματα που βρίσκονται εντός της 12μετρης λωρίδας που ταλαιπωρούν χιλιάδες συμπατριώτες μας ή την προσωρινή οριοθέτηση των μικρορεμάτων σε αρχαιολογικούς χώρους για την οποία απαιτείται έκδοση Προεδρικού Διατάγματος. Πρόβλημα που δημιουργήθηκε από το 2014 από αυτούς που είναι τώρα απόντες (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) και που ευθύνονται που σήμερα δεν "πέρασαν" αυτές οι τροπολογίες.

Απάντησε ακόμα γιατί ήρθαν τελευταία στιγμή αυτές οι τροπολογίες: «Δεν είναι η πρώτη φορά που τις φέρνω.

Έχουν δουλευτεί εδώ και χρόνια και έχουν περάσει από χίλια κύματα, Υπουργεία, Υφυπουργούς, συμβούλους, συνεργάτες, διευθυντές. Και επειδή μετά τις εκλογές ακόμα και αν είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, θα χρειαστεί να το πάμε πάλι από την αρχή, πολύ περισσότερο αν είναι η Ν.Δ., είναι σίγουρο πως θα τα παραπέμψει στις καλένδες, όπως μέχρι τώρα».

Δήλωσε ακόμα ο βουλευτής πως ζητά συγγνώμη από τους συμπατριώτες μας της Ηρωικής Κάσου για την απουσία του από τις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα αφού επέλεξε να δώσει αυτή την μάχη στην Βουλή.

Αυτός ήταν και ο λόγος που 4,5 χρόνια τώρα δεν μπόρεσα να είμαι στα πανηγύρια, της Παναγίας του Χάρου στους Λειψούς, της Παναγίας στη Νίσυρο, του Πανορμίτη στη Σύμη και σε όλες τις άλλες εκδηλώσεις των νησιών μας, και για αυτό τους ζητώ συγγνώμη.

Πάλι για τον ίδιο λόγο ζητώ συγγνώμη από όλους τους νησιώτες που δεν μπόρεσα να τους δω και να τους χαιρετήσω. Οι μάχες στην Βουλή δεν μου το επέτρεψαν. Πάντα όμως άκουγα τα προβλήματα και έδινα για αυτά τις μάχες στην Βουλή.

Ας με κρίνουν για αυτό.

Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS