Ισχυρή Κως: Το ψέμα η μόνη αλήθεια της Δύναμης Αλλαγής

Ισχυρή Κως: Το ψέμα η μόνη αλήθεια της Δύναμης Αλλαγής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


το ψέμα η μόνη αλήθεια της Δύναμης Αλλαγής

Όπως πορεύεται με ψέματα και ύβρεις πέντε χρόνια έτσι συνεχίζει και λίγες μέρες πριν τις εκλογές η απερχόμενη δημοτική αρχή.

Αυτή τη φορά αλλοιώνοντας την χθεσινή ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Διαπαραταξιακού για τον επίσημο διάλογο των παρατάξεων.

Δεν φτάνει που η εκπρόσωπός της καθυστερούσε τη συνεδρίαση για να παίρνει άμεσα οδηγίες από τον επικεφαλής της, ψεύδονται ασυστόλως για όσα ειπώθηκαν και συμφωνήθηκαν τελικά ομοφώνως.

Ο απερχόμενος είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλει το διάλογο γιατί πρέπει να απολογηθεί για τα πέντε χρόνια απραξίας, στασιμότητας και αποκλεισμού της Κω.

Για αυτό τον υπονομεύει με ψεύδη. Έχει μάθει σε μονολόγους και δεν το αντέχει.

Στην απάντησή τους δεν τολμούν να αναφερθούν στη συμφωνία των τεσσάρων παρατάξεων, παρότι είναι σαφές, όπως φαίνεται στα mails που εστάλησαν στο Διαπαραταξιακό από την Ισχυρή Κω και την Λαϊκή Συσπείρωση, ότι συμφωνήθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ να διεξαχθούν τρείς θεματικές συζητήσεις με εκπροσώπους των παρατάξεων από Παρασκευή έως Κυριακή και μία των επικεφαλής την ερχόμενη Δευτέρα.

Προβληματισμό δημιουργεί επίσης ότι μετά το Διαπαραταξιακό εμφανίζονται Δύναμη Αλλαγής και Όραμα + Δράση να αλλάζουν ρότα και να συμφωνούν, όπως μας ειπώθηκε τηλεφωνικά σήμερα το πρωί, σε ζητήματα που δεν συμφωνήθηκαν στο Διαπαραταξιακό. Πως προκύπτει άραγε αυτή η ταύτιση εκ των υστέρων;

Εμείς, η «Ισχυρή Κως», ότι συμφωνήσαμε, όπως και η «Λαϊκή Συσπείρωση», το υπογράφουμε.

Αντιμετωπίζουμε το ζήτημα με τη σοβαρότητα που αρμόζει στους συνδημότες μας. Δεν παίζουμε παιχνίδια και δεν συρόμαστε σε φτηνούς τακτικισμούς.

Όσον αφορά στα ψεύδη τους.

Η μόνη παράταξη που πρότεινε και δεύτερη συζήτηση των επικεφαλής ήταν το Όραμα + Δράση. Αυτή η πρόταση δεν βρήκε αποδοχή όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί πλέον δεν υπάρχει χρόνος.

Η Λαϊκή Συσπείρωση πρότεινε κοινό πλαίσιο ερωτήσεων σε όλους τους επικεφαλής ώστε να μπορούν οι τηλεθεατές να κρίνουν τις θέσεις όλων, κάτι που μας βρήκε σύμφωνους, και σε κάθε περίπτωση η διαμόρφωσή του να είναι στην ευθύνη των δημοσιογράφων.

Εμείς άλλωστε δεν έχουμε μάθει σε στημένες ερωτήσεις, ούτε φοβόμαστε την αλήθεια και το διάλογο.

Η απερχόμενη δημοτική αρχή φοβάται διότι έχει να απολογηθεί για πολλά, αρκεί να τολμήσουν να τη ρωτήσουν.

Είναι πολλές οι ανοικτές υποθέσεις της και δεν κλείνουν με απευθείας αναθέσεις, ούτε με διαχείριση τύπου μαρίνας.

Άλλωστε αν δεν φοβόταν το διάλογο θα είχε συγκαλέσει το Διαπαραταξιακό με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και όχι τελευταία στιγμή υπό την πίεσή μας.

Τότε θα υπήρχε δυνατότητα διαλόγου όχι μία αλλά πολλές φορές.

Εμείς το αποδεικνύουμε καθημερινά μιλώντας με τους συνδημότες μας, γιατί το πρόγραμμά μας αφορά το μέλλον και όχι το παρελθόν.

Το παρελθόν συγκινεί μόνο τον απερχόμενο γιατί εκεί ανήκει.

ADVERTORIALS