Ισχυρή Κως για Debate: Επιμένουμε στη θέση μας - Δημόσιος διάλογος στο ΔΗΡΑΣ υπό τις προϋποθέσεις που θέσαμε, είτε σε οποιοδήποτε άλλο ΜΜΕ της περιοχής

Ισχυρή Κως για Debate: Επιμένουμε στη θέση μας - Δημόσιος διάλογος στο ΔΗΡΑΣ υπό τις προϋποθέσεις που θέσαμε, είτε σε οποιοδήποτε άλλο ΜΜΕ της περιοχής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Επιμένουμε στη θέση μας: Δημόσιος διάλογος είτε στο ΔΗΡΑΣ υπό τις προϋποθέσεις που θέσαμε, είτε σε οποιοδήποτε άλλο ΜΜΕ της περιοχής.

Όμως η απερχόμενη δημοτική αρχή ακόμα κρύβεται.

           

Το ύφος των απαντήσεων του κ. Κυρίτση είναι γνωστό και αναμενόμενο. Εξάλλου πλέον κάθε πολίτης ξέρει με ποιον έχει να κάνει. Έχουμε αποφασίσει συνειδητά να μην τον ακολουθήσουμε σε αυτόν τον κατήφορο, αλλά να συμβάλλουμε στην διατήρηση του πολιτικού πολιτισμού ώστε η προεκλογική συζήτηση να γίνει πάνω σε προτάσεις για το μέλλον του νησιού και όχι με ύβρεις και μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Ο κ. Κυρίτσης εισήγαγε νέα ήθη στην πολιτική ζωή του τόπου. Αφού είδε ότι η παλιά του τακτική δεν αποδίδει, προσέφυγε στην προσφιλή του τακτική, τα fake news!

Ας απολαύσουμε:

Fake news 1: « Αρνήθηκε ο κ. Νικηταράς τον διάλογο με αστείες δικαιολογίες. »

Ο Θεοδόσης Νικηταράς, δέχθηκε την διεξαγωγή του debate. Αυτό που αρνήθηκε είναι το να γίνει στον διαλυμένο ΔΗΡΑΣ, των απλήρωτων εργαζομένων. Τον ΔΗΡΑΣ των δικαστηρίων, των συλλήψεων των δημοσιογράφων από την αστυνομία, της καταδικασμένης από την δικαιοσύνη προέδρου. Για αυτό για να γίνει το debate στο δημοτικό μέσο, ζητήσαμε να πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις. Από ότι βλέπουμε, μάλλον και μόνο η αναφορά στο όνομα του ΔΗΡΑΣ δημιουργεί πανικό στην απερχόμενη δημοτική αρχή, για αυτό και δεν το αναφέρει καν στην απάντησή της. Επιπρόσθετα, αναφέραμε ότι εφόσον δεν επιθυμεί διάλογο στον ΔΗΡΑΣ αυτός να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε άλλο ΜΜΕ διαδικτυακό ή μη. Και αυτό το προσπέρασε προφανώς γιατί δεν επιθυμεί τον διάλογο.

Fake news 2: « O κ. Νικηταράς δεν έχει παρουσιάσει πρόγραμμα. »

Το πρόγραμμα της παράταξής μας έχει παρουσιαστεί στις 14 Απριλίου, στην μεγαλειώδη συγκέντρωση της «Ισχυρή Κως» στο Κοντινένταλ. Ήταν αποτέλεσμα διεργασιών της παράταξης και εκατοντάδων προτάσεων συμπολιτών μας διαδικτυακά. Έχει τυπωθεί αλλά και αναρτηθεί στο διαδίκτυο, και χιλιάδες πολίτες το έχουν ήδη μελετήσει.

Fake news 3: « δεν μπορούν να συνεργαστούν με κανένα την επόμενη μέρα. »

Ο Θεοδόσης Νικηταράς από την πρώτη στιγμή έχει δηλώσει πως θα επιδιώξει συνεργασίες και την συμμετοχή όλων των παρατάξεων, ακόμα και αν έχει την απόλυτη πλειοψηφία. Το ποιος διαλαλεί την συνεννόηση και τη συνεργασία προεκλογικά, ενώ μετεκλογικά εφαρμόζει τον αυταρχισμό το έχει μάθει ο Κωακός λαός πολύ καλά.

Περιμένουμε λοιπόν μια κανονική απάντηση της απερχόμενης δημοτικής αρχής για το debate. Και το πρόγραμμα τους, ελπίζουμε να το δούμε έστω και τώρα την ύστατη στιγμή πριν τις εκλογές, ώστε να γίνει διάλογος επί προτάσεων, και όχι απλά διάλογος με αερολογίες και εκατέρωθεν κατηγορίες.

ADVERTORIALS