ΌΡΑΜΑ + ΔΡΑΣΗ: Όποιος φοβάται το διάλογο (debate) και την αλήθεια, προλαβαίνει να αποσύρει την υποψηφιότητά του…

ΌΡΑΜΑ + ΔΡΑΣΗ: Όποιος φοβάται το διάλογο (debate) και την αλήθεια, προλαβαίνει να αποσύρει την υποψηφιότητά του…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Όποιος φοβάται το διάλογο (debate) και την αλήθεια, προλαβαίνει να αποσύρει την υποψηφιότητά του…

Μετά και την κατάθεση των ψηφοδελτίων όλων των συνδυασμών που συμμετέχουν στις εκλογές της 26ηςΜαΐου, θεωρούμε επιβεβλημένη την οριστικοποίησητων τηλεοπτικών διαλόγων (debate), όπως αυτό είχε συμφωνηθεί στο διαπαραταξιακό.

Αυτές οι εκλογές, όπως και όλες οι εκλογικές διαδικασίες, δεν είναι μια… πασαρέλα υποψηφίων, όπως κάποιοι τις αντιμετωπίζουν. Θα πρέπει να είναι μια εκλογική μάχη θέσεων και προτάσεων για την ανάπτυξη και την πρόοδο του νησιού και των κατοίκων του.

Στην κατεύθυνση αυτή, θα πρέπει να κατατεθούν οι θέσεις και οι προτάσεις κάθε Παράταξης, προκειμένου οι πολίτες να μπορούν να διακρίνουν τις διαφορές, αλλά και τις συγκλίσεις των προγραμμάτων, όπου αυτές υπάρχουν.

Μια – υποτυπώδης είναι η αλήθεια – αρχή έγινε, με τις εκδηλώσεις ανοιχτού διαλόγου στις Κοινότητες. Θα πρέπει όμως να υπάρξει και συνέχεια, δεδομένου ότι, για τα τηλεοπτικάdebate, υπήρξε άτυπη δέσμευση συμμετοχής, όλων των Παρατάξεων.

Ήρθε ο καιρός να αναμετρηθούμε σε πολιτική και προγραμματική βάση. Όσοι μιλούν στα καφενεία, θα πρέπει να μιλήσουν και μπροστά στους πολίτες αυτού του τόπου. Όποιος φοβάται το debate και την αλήθεια, προλαβαίνει να αποσύρει την υποψηφιότητά του. Εμείς θα είμαστε εκεί.

Όπως είμαστε πάντα όπου χρειαστεί και όπου μας τάξει η κοινωνία. Χωρίς να το βάζουμε στα πόδια, επειδή δεν πήραμε την καρέκλα που ονειρευτήκαμε. Εκφράζοντας πολιτικό λόγο και υλοποιήσιμες προτάσειςμε μοναδικό μέλημα την Κω της επόμενης μέρας.

Αναμένουμε από τις δημοτικές παρατάξεις να ορίσουν τους εκπροσώπους τους και αύριο το πρωί να συνέλθει το διαπαραταξιακό για να καθοριστούν οι λεπτομέρειες (ημερομηνία, ώρα κλπ) δύο τηλεοπτικών διαλόγων μεταξύ των Επικεφαλής και δύο ή τριών ακόμα μεταξύ υποψηφίων που θα επιλέξουν οι παρατάξεις.

 

Για την Παράταξη «Όραμα & Δράση»

Το Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS