Ο Σταμάτης Πλατέλλας, υποψήφιος με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023

Ο Σταμάτης Πλατέλλας, υποψήφιος με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ : “Δεν είναι η πρώτη φορά που στρατεύομαι σ’ αυτό τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον, με τις ιδέες, τις αξίες και τη λαϊκή καταγωγή μου”

Την υποψηφιότητα του Σταμάτη Πλατέλλα, ανακοινώνει η Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023.

Στη δήλωση υποψηφιότητας του αναφέρει:

“Είμαι ο Σταμάτης Πλατέλλας.

Γεννήθηκα στην Κω όπου ζω όλα μου τα χρόνια.

Είμαι 46 χρονών και εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Ανταποκρίνομαι με χαρά στην τιμητική για μένα πρόσκληση του Γιώργου Κυρίτση να ενταχθώ ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην παράταξη μας «Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023».

Είναι η παράταξη και ο Δήμαρχος που ότι θετικό, δημιουργικό και γόνιμο έγινε στο νησί τα τελευταία πολλά χρόνια είναι δικό της έργο. Άλλαξε την εικόνα του νησιού. Έδωσε δυναμικές λύσεις σε καθημερινά προβλήματα. Νοικοκύρεψε το Δήμο και έφερε νέα πρόσωπα στα δημοτικά και τοπικά πράγματα. Και συνεχίζει με το ίδιο δυναμισμό για να προσφέρει και στα επόμενα χρόνια.

Αποφάσισα να συμβάλλω και εγώ στη νέα προσπάθεια. Κλείνω τα αυτιά μου στις μικρόψυχες αντιπαραθέσεις, τις άσκοπες συγκρούσεις και τις διαβολές που δεν βοηθούν την Κω.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στρατεύομαι σ’ αυτό τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον, με τις ιδέες, τις αξίες και τη λαϊκή καταγωγή μου. Υπόσχομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του νησιού μας και την καλύτερη ζωή των ανθρώπων του.

Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους όσους συμμετέχουν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές για την Κω που οραματιζόμαστε, ένα νησί που αξίζει να ζεις.”

ADVERTORIALS