Με τον Θεοδόση Νικηταρά η Μαρία Τριανταφύλλου και ο Μιχάλης Πόγιας

Με τον Θεοδόση Νικηταρά η Μαρία Τριανταφύλλου και ο Μιχάλης Πόγιας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με τον Θεοδόση Νικηταρά η Μαρία Τριανταφύλλου και ο Μιχάλης Πόγιας

Δύο νέους υποψήφιους ανακοινώνει σήμερα η «Ισχυρή Κως». Την Μαρία Τριανταφύλλου και τον Μιχάλη Πόγια.

Η Μαρία Τριανταφύλλου, μια νέα γυναίκα, δυναμική υποψηφιότητα, που εκφράζει και σηματοδοτεί τη νέα γενιά του νησιού μας, που σπουδάζει και εργάζεται για μια καλύτερη κοινωνία για όλους.

Η Μαρία, πτυχιούχος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αριστούχος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας, δήλωσε για την υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου, «…σε μια εποχή παραχάραξης των ηθικών αξιών, θεοποίησης του χρήματος και επικράτησης του νόμου του ισχυρού, πιστεύω στα υψηλά ιδανικά, την εντιμότητα και τη διαφάνεια. Με αίσθημα ευθύνης και όρεξη για δουλειά εντάσσομαι ως υποψήφια στην ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ» με υποψήφιο δήμαρχο τον Θεοδόση Νικηταρά, που εκφράζει τη νέα αντίληψη για την ανάπτυξη του νησιού μας μέσα από την ενότητα της κοινωνίας μας.

Ο Μιχάλης Πόγιας, με συνεχή πολιτική και κοινωνική παρουσία στα δρώμενα του τόπου μας, στον συνδικαλισμό και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Διετέλεσε εκλεγμένος Αντιπρόεδρος του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Βόρειας Δωδεκανήσου, Γραμματέας του Εργοστασιακού Σωματείου Εργατουπαλλήλων Ιματισμού Αλεξάντερ Φάσιονς, Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμπορουπαλλήλων Κω. Παράλληλα πρώτος Πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ασφενδιού «Θεόκριτος». Υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση του νησιού μας σε διάφορες περιόδους. Κοινοτικός Σύμβουλος Ασφενδιού 1986-1990 και Σύμβουλος Κοινότητας Ασφενδιού ως επικεφαλής Συνδυασμού 1990-1994. Δημοτικός Σύμβουλος Δικαίου από τα πρώτα βήματα του νέου Δήμου, σε δύο περιόδους, 1998-2002 και 2006-2010.

Ο Μιχάλης Πόγιας αποδέχτηκε την ένταξή του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κω» δηλώνοντας «…δεν υπάρχει μάχη με πρόσωπα αλλά με πολιτικές και νοοτροπίες που πάνε τον τόπο μας πίσω και εμείς είμαστε εδώ με την παράταξη ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ και τον αυριανό δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά για να τα αλλάξουμε όλα. Γνωρίζω τον Θεοδόση από τα πρώτα αυτοδιοικητικά του βήματα ως Αντιπρόεδρο της Κοινότητας Ασφενδιού. Διέκρινα και εκτιμώ την εντιμότητα, την αποτελεσματικότητα και την πολιτική ευστροφία του για αυτό και στέκομαι δίπλα του. Με διάθεση προσφοράς, χωρίς κομματικές βλέψεις και στεγανά, δηλώνω κι εγώ υποψήφιος σύμβουλος. Όλα αυτά τα χρόνια κοιτάζω στα μάτια όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσές μου. Το ίδιο κάνω και τώρα σεβόμενος την ψήφο των συμπολιτών μου, με ένα και μοναδικό στόχο, να γίνει ξανά η Κως ο τόπος που τον πρώτο λόγο θα έχουν οι πολίτες».

ADVERTORIALS