Βραδιά νεολαίας στις 30 Απριλίου διοργανώνει η ''Ισχυρή Κως'' - Το Ευχαριστώ του θ. Νικηταρά για την εκδήλωση της Κυριακής

Βραδιά νεολαίας στις 30 Απριλίου διοργανώνει η ''Ισχυρή Κως'' - Το Ευχαριστώ του θ. Νικηταρά για την εκδήλωση της Κυριακής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

αισθάνομαι βαθιά την ανάγκη να εκφράσω γραπτώς και δημοσίως ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με την αθρόα και πέραν των προσδοκιών μας προσέλευσή σας την Κυριακή 14 Απριλίου στο ξενοδοχείο Κοντινένταλ καταφέρατε να κάνετε την εκδήλωση μας μεγαλειώδη και ανεπανάληπτη.

Η αθρόα προσέλευση, η πλατιά αντιπροσώπευση, η ξεχωριστή κοινωνική διαστρωμάτωση, η πολυσυλλεκτικότητα μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση γιατί είδαμε την αγάπη στα πρόσωπα σας, μας γεμίζει ενέργεια και ευθύνη γιατί είδαμε την εμπιστοσύνη και την ελπίδα ότι αξίζουμε καλύτερα.

Η συνεχής ενθουσιώδης στήριξη σας από τις περιοδείες μας στην πόλη και τα χωριά, από τις καθημερινές μας επαφές μέχρι την κορύφωση στην εκδήλωση της Κυριακής αποτελεί κινητήριο δύναμη.

Φίλες και φίλοι,

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην εκδήλωση ήταν η νεολαία, ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην παράταξη, στον δήμο, στο νησί είναι η νεολαία.

Για αυτό θα διοργανώσουμε βραδιά αφιερωμένη στους νέους και τις νέες την Τρίτη 30 Απριλίου.

Αξίζουμε καλύτερα. Το κάνουμε πράξη τώρα. Σας θέλω όλους μαζί μας!

Με εκτίμηση,

Θεοδόσης Νικηταράς

Υποψήφιος δήμαρχος Κω

ADVERTORIALS