H Κατερίνα Βαρκά υποψήφια με την Ι. Ρούφα - ''Αρκούσε μια συζήτηση με την Ιωάννα…''

H Κατερίνα Βαρκά υποψήφια με την Ι. Ρούφα - ''Αρκούσε μια συζήτηση με την Ιωάννα…''

Κατερίνα Βαρκά:  «αρκούσε μια συζήτηση με την Ιωάννα…»

«Που πας να μπλέξεις; Τι σχέση έχεις εσύ με την πολιτική; Και στο κάτω – κάτω της γραφής, εσύ θα βγάλεις το φίδι από την τρύπα;»...

Αυτές, όλες μαζί, ή χωριστά, ήταν μερικές από τις αντιδράσεις όσων ενημερώθηκαν για την απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά. Είχαν βέβαια προηγηθεί εκφράσεις έκπληξης, απορίας ή αμήχανα χαμόγελα.

Ήταν τόσο αναμενόμενα όλα. Αν μου το έλεγε κανείς πριν από μερικές εβδομάδες, ακόμα κι εγώ ίσως να αντιδρούσα κάπως έτσι. Σίγουρα πάντως θα γελούσα.

Κι όμως. Αρκούσε μόνο μία – ουσιαστική όμως και σε βάθος – συζήτηση με την επικεφαλής του «Όραμα και Δράση», κ. Ιωάννα Ρούφα, για να καταλάβω πως τελικά, με την πολιτική έχουμε σχέση όλοι και ότι, είναι χρέος μας να ασχοληθούμε με τα κοινά.

Η Κως έχει ανάγκη από ανθρώπους που έχουν όρεξη και μεράκι, που αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να τον δουν να προχωράει μπροστά.

Η Κως έχει ανάγκη από ανθρώπους που δεν φοβούνται να δουλέψουν, να τρέξουν και να αγωνιστούν για να πάρει το νησί τη θέση που του αξίζει.

Η Κως έχει ανάγκη από ανθρώπους σαν την Ιωάννα Ρούφα. Που έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια, ότι και θέλει και μπορεί να «βγάλει το φίδι από την τρύπα», κάθε φορά που θα χρειαστεί.

Γι’ αυτό κι εγώ, αποφάσισα να τη στηρίξω και να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Παράταξης «Όραμα και Δράση», στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

Γιατί αν δεν «μπλέξεις» εσύ κι εγώ, τότε θα περιμένουμε πάντα από τους άλλους να μας «ξεμπλέξουν».

Με εκτίμηση

Κατερίνα Βαρκά

ice screenshot 20190324 001432

ADVERTORIALS