Χ. Τσατσαρώνης προς τον Μυλωνά Νίκο του Ευαγγέλου: Είσαστε επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο και γι αυτό τον λόγο θα σας διώξουμε. ΒΙΝΤΕΟ

Χ. Τσατσαρώνης προς τον Μυλωνά Νίκο του Ευαγγέλου: Είσαστε επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο και γι αυτό τον λόγο θα σας διώξουμε. ΒΙΝΤΕΟ

Προς τον φίλο μου Μυλωνά  Νίκο του Ευαγγέλου για την τοποθέτηση του στο Δημοτικό Συμβούλιο 5η Τακτική Συνεδρίαση 05/03/2019 αναφερόμενος σε εμένα προσωπικά.

(ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ,1ΕΡΩΤΗΣΗ ,2ΠΡΩΤΟΛΟΓΙΑ ,3ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ).

Φίλε Νίκο επειδή στη ζωή μας όλα δεν είναι μόνο εκλογές και δεν αλλάζουμε πριν και μετά από αυτές, τα πράγματα είναι απλά , αλλά εσένα «ξανάστρεφα σου τα ‘πανε» φίλε μου Νίκο, όπως λένε και στην Αντιμάχεια..

-Μπορείς να κάνεις επίσχεση εργασίας ,φίλε Νίκο, και εσύ στον  Εργοδότη σου αν δεν σε πληρώνει.

(Τι σημαίνει άσκηση επίσχεσης εργασίας; 
Εάν ο εργοδότης καθυστερεί να καταβάλλει τις αποδοχές που οφείλει στο μισθωτό του σημαντικό χρόνο, τότε αυτός έχει δικαίωμα να προβεί σε επίσχεση της εργασίας του. Δηλαδή δικαιούται να δηλώσει στον εργοδότη ότι διακόπτει την εργασία του, μέχρις ότου να καταβληθούν οι καθυστερούμενες αποδοχές του Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι ο εργοδότης βρίσκεται σε κατάσταση υπερημερίας, με όλες τις απορρέουσες γι αυτόν απέναντι στο μισθωτό υποχρεώσεις, δηλαδή να του καταβάλει τις αποδοχές και για το χρονικό διάστημα που διαρκεί η επίσχεση της εργασίας του. Το χρόνο της υπερημερίας του εργοδότη, ο μισθωτός μπορεί να απασχοληθεί σε άλλο ωράριο εργασίας. Βέβαια νοείται ότι πρέπει παράλληλα να είναι σε κάθε στιγμή έτοιμος προς εργασία στη διάθεση του εργοδότη, σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο αρθεί η υπερημερία του  ).

Αν σε έχουν απλήρωτο, φίλε Νίκο, τρεις μήνες και σου προτείνουν παράνομα μείωση μισθών και αν δεν συμφωνήσεις ,τότε σου προτείνουν να πληρωθείς με κάμερες με πάγκους και με προβολείς , ναι μπορείς και εσύ να κάνεις Επίσχεση Εργασίας.

Επίσης αν το δικαστήριο σε δικαιώνει για τον πρώτο χρόνο ,επιστρέφεις στην δουλειά και σε ξανά αφήνουν απλήρωτο πέντε μήνες τότε μπορείς και εσύ ,φίλε Νίκο ,να ξανά κάνεις Επίσχεση Εργασίας.

Η διαφορά είναι φίλε Νίκο ότι ,ο Εργοδότης ,ο δικός σου θα σε πληρώσει αμέσως διότι τα πληρώνει από την τσέπη του ,ενώ εσείς(Δημοτική Αρχή Κυρίτση) δικαστήρια και δικηγόρους εξ Αθηνών  τα πληρώνουν οι δημότες.

-Επικίνδυνους σας ονόμασα, φίλε Νίκο, και όχι κλέφτες (για κλέφτες, θα το δούμε από τον Σεπτέμβριο) .

-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο γιατί παραλάβατε το 2014 ένα Ενιαίο φορέα Τουρισμού εκδιώξατε και τον εργαζόμενό του  στα δικαστήρια και δεν καταφέρατε ούτε καν να κάνετε λύση του Φορέα…

Μετά από πέντε χρόνια ΔΕΝ αξιωθήκατε να στήσετε ένα   διάδοχο σχήμα να χειρίζεται τα τουριστικά θέματα του τέταρτου μεγαλύτερου προορισμού στην Ελλάδα.(Αυτόματος πιλότος)

-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί καλεστήκατε να διαχειριστείτε την κρίση του μεταναστευτικού και κοντέψατε να μας βουλιάξετε στο σκ@τ@  το 2015 (δεν περιγράφετε αλλιώς, οι τουαλέτες είναι ακόμα κλειστές).

-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί καλεστήκατε να διαχειριστείτε τον σεισμό του 2017 και ακόμα το 2019 σκέφτεστε να βάλετε μία ξύλινη κατασκευή στο κεντρικό λιμάνι του νησιού(Αυτό έπρεπε να γίνει 10 ημέρες μετά τον σεισμό).

-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί παραλάβατε μια ΒΙΜΕΛ και δεν καταφέρατε πέντε χρόνια  όχι να την εξυγιάνετε ,αλλά ούτε να βρείτε ποιος ,τι και πως. (Ποιος σας εμπόδισε;)

-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί παραλάβατε τα δημοτικά τραίνα  με 600.000 ευρώ έσοδα τον χρόνο και το μόνο που καταφέρατε (με πρόσχημα το τουριστικό γραφείο ) να τα νοικιάσετε για 180.000.

-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί έχει γκρεμίσει ο ΧΥΤΑ του νησιού , αποτελεί μία Υγειονομική βόμβα και εσείς ακόμα παίζετε με τον εργολάβο.(Χρόνο δεν είχατε, τι περιμένετε;)

-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί παραλάβατε το έργο του βιολογικού Ηρακλειδών  και έχουν γεμίσει οι δρόμοι σιντριβάνια  αποβλήτων.

-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί η RYANAIR είχε 250 πτήσεις το 2014 και τις εξαφανίσατε.

(Θα φτιάχνατε και την βάση της RYANAIR στην Κω).

-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί τα κρουαζιερόπλοια επίσης τα εξαφανίσατε από το νησί.

-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί έχετε στο ταμείο του Δήμου 15 εκατομμύρια και το νησί είναι σε αυτή την κατάντια (Αποταμίευση για τα γεράματα κάνετε;)

-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί μόνο Ματζαούρες γυρούλες και αγάλματα είναι το έργο σας.

-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί παραλάβατε ένα σφαγείο σε λειτουργία με  60 ευρώ το μοσχάρι και έφτασε τα 120 ευρώ.(Κάθε πότε λειτουργεί , με ποιους και τι αποδείξεις κόβει  ξέρεις …)

-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί  παραλάβατε έναν ΔΗΡΑΣ με δεκατέσσερις εργαζόμενους οικογενειάρχες ,τους ίδιους που το 2007-2010 , τους δίνατε Μπόνους, τους βάλατε στα ψηφοδέλτιά σας ανεβάσατε δυνητικά την επιχορήγηση έως 600.000 τον χρόνο ,μέχρι και γραμματέα μου προσλάβατε  να μου σηκώνει τα τηλέφωνα (χωρίς να το ζητήσω),προσλάβατε παραπάνω 2-3 δημοσιογράφους (ημέτερους), εξωτερικό συνεργείο καμεραμάν (λες και δεν είχαμε) 27 άτομα φτάσαμε στον ΔΗΡΑΣ ,δεν πειράζει κοινωνική πολιτική λέγεται (δώσε δουλειά στον κόσμο).

Ξαφνικά λοιπόν το 2014 όλα άλλαξαν ως δια μαγείας.

Βρες μου στο πρόγραμμα σας (όπως ισχυρίζεται ο δικός σου Δήμαρχος) που τα έλεγε προεκλογικά όλα αυτά τα ψέματα; Ρώτα τον συνυποψήφιό σου και συνάδελφό μου να σου πει τι του υποσχόταν  (μεγάλα σχέδια)για τον ΔΗΡΑΣ.

Ξαφνικά, φίλε Νίκο, ο ΔΗΡΑΣ έγινε ζημιογόνος και δεν προσέφερε τίποτα στην κοινωνία και οι υπάλληλοι που έπαιρναν Μπόνους έγιναν τεμπέληδες.

Ρώτα ,φίλε Νίκο, τον Δήμαρχό σου , αν μας πρότεινε την Κυριακή των Βαΐων μείωση μισθών (και ξεκινήσαμε την επίσχεση) . Στην απάντησή μας δε ότι δεν στέκει αυτή η πρόταση, μας είπε να πάρει λοιπόν ο ένας μία κάμερα ο άλλος ένα υπολογιστή ,τους προβολείς κλπ για να πληρωθούμε .

Αυτές ήταν, φίλε Νίκο,  και οι προτάσεις που μας έκανε γραπτώς ,όπως είπε  η κ Παντελίκιζη  (δεκάδες προτάσεις τους έκανα) η οποία για εκείνη την περίοδο και για όλα αυτά καταδικάστηκε ,24 μήνες για δόλο , από το Πρωτοδικείο Κω.

Για τον ΔΗΡΑΣ όμως φίλε Νίκο  , δικαιωθήκαμε στα δικαστήρια και θα δικαιωθούμε και στις επόμενες δίκες που ακολουθούν .

Φίλε Νίκο, με την ευκαιρία των εκλογών ,από την θέση του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου σε καλώ να τα πούμε και  δημοσίως , για να δούμε ποιος τα λέει ίσια και ποιος ξανάστροφα ;;

Σκέψου όμως ,φίλε Νίκο ,να σε είχε απλήρωτο 12 μήνες ο εργοδότης σου, όπως έχει εμάς τους εργαζόμενους στον ΔΗΡΑΣ.!!!!! Έχουμε και εμείς παιδιά και πατεράδες και μανάδες και  υποχρεώσεις .

Σκέψου το Φίλε Νίκο.

Για όλα τα παραπάνω είσαστε επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο , και γι αυτό τον λόγο θα σας διώξουμε.

 .

Τσατσαρώνης Χαράλαμπος

Υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη

‘Οραμα και Δράση

zamagias