Την υποψηφιότητα του Φίλιππου Παπανικολάου, ανακοίνωσε η ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ

Την υποψηφιότητα του Φίλιππου Παπανικολάου, ανακοίνωσε η ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Φίλιππος Παπανικολάου
Την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κω» αποδέχτηκε ο Διευθυντής στο ΕΠΑΛ Κω Φίλιππος Παπανικολάου. 
Ο Φίλιππος Παπανικολάου, εκπαιδευτικός με πολυσχιδείς σπουδές: Φυσικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ειδίκευση στην Πυρηνική Τεχνολογία στο ΕΚΕΦΕ “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ”, σπουδές στο ΕΑΠ για “Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων”, Περιβάλλον και Εκπαίδευση Ενηλίκων, με ενεργό συμμετοχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του νησιού μας από διάφορες θέσεις, δήλωσε ότι κεντρική προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής πρέπει να είναι η στήριξη της επιχειρηματικότητας και ιδιαίτερα των μικρών - οικογενειακών επιχειρήσεων με εργαλεία τον περιορισμό της γραφειοκρατίας και την προσέλκυση ειδικών μορφών τουρισμού. 
Η ανάδειξη της Ιπποκρατικής Κω, η δημιουργία υποδομών για την προσέλκυση τουρισμού κρουαζιέρας, η ουσιαστική αξιοποίηση της ΜΑΡΙΝΑΣ και η δημιουργία επιτέλους του δικτύου ΜΑΡΙΝΩΝ, σε συνδυασμό με την οργανωμένη προσπάθεια για την προσέλκυση μαθητικού τουρισμού, μπορεί να οδηγήσουν στην αύξηση του τουρισμού πόλης και όχι μόνο.  
Επίσης, συμπλήρωσε, η νέα δημοτική αρχή πρέπει να προχωρήσει στη βελτίωση των Σχολικών και Αθλητικών υποδομών για να υποστηρίξει τους νέους του νησιού μας.
Όλοι μαζί, δήλωσε ο Φίλιππος Παπανικολάου, οφείλουμε να βάλουμε τέλος στην αδράνεια και τα βήματα προς τα πίσω. Όλοι μαζί προχωράμε για την Ισχυρή Κω που μας αξίζει.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς καλωσορίζοντάς τον στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κω» δήλωσε ότι συνδημότες με γνώση και διάθεση προσφοράς, όπως ο Φίλιππος, είναι αναγκαίοι στην μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για μια νέα πορεία στο νησί μας, που θα αφήνει στο παρελθόν ανθρώπους και λογικές που δεν ταιριάζουν στην κοινωνία μας. 
ADVERTORIALS