Η Ευαγγελία Υδραίου και η Καλλιόπη Κουρούπη, υποψήφιες με την Ιωάννα Ρούφα

Η Ευαγγελία Υδραίου και η Καλλιόπη Κουρούπη, υποψήφιες με την Ιωάννα Ρούφα

2 νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε η παράταξη Όραμα + Δράση κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχωρεί η επικεφαλής της παράταξης στα τοπικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις κυρίες:

Ευαγγελία Υδραίου και
Καλλιόπη Κουρούπη


Καλλιόπη Κουρούπη και Ευαγγελία Υδραίου με ΟΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ.

Δύο ακόμα νέες, δυναμικές γυναικείες υποψηφιότητες ενώνουν τις δυνάμεις τους με την παράταξη της ΝΙΚΗΣ και την υποψήφια Δήμαρχο Κω Ιωάννα Ρούφα-Έψιμου.

Πριν την έναρξη της χθεσινής συνέντευξης τύπου με θέμα την πρότασή μας για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και τη σύνδεσή του με τον τουρισμό η υποψήφια Δήμαρχος Κω Ιωάννα Ρούφα-Έψιμου είχε την τιμή να συστήσει στην Κωακή κοινωνία δύο ακόμα αξιόλογες κυρίες οι οποίες εντάσσονται στην μεγάλη οικογένεια της δημοτικής παράταξης ΟΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ.

Πρόκειται για τις κυρίες:

Καλλιόπη Κουρούπη, Οικονομολόγο από την Κέφαλο και

Ευαγγελία Υδραίου, Ιδιωτική υπάλληλο από το Ασφενδιού

Αμφότερες αποδέχθηκαν την πρόσκληση και την πρόκληση της Ιωάννας για να δώσουμε από κοινού έναν καθαρό πολιτικό αγώνα προσανατολισμένο στις συλλογικές θέσεις και προτάσεις των στελεχών της παράταξης για την επόμενη μέρα της Κω.

Τις καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα για την Κω που μας ΕΝΩΝΕΙ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ.

ice screenshot 20190317 084255


Ι. Ρούφα: Καραγκιοζιλίκια τα όσα διαδραματίστηκαν το πρωί στην Μαρίνα της Κω

(Πατήστε εδώ για το σχετικό δημοσίευμα)


Μετά την ανακοίνωση των δύο υποψηφιοτήτων η κ. Ιωάννα Ρούφα παρουσίασε την πρόταση της παράταξης Όραμα + Δράση για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα και τη σύνδεσή του με τον τουρισμό.

(Πατήστε εδώ για το σχετικό δημοσίευμα)


Η υποψήφια Δήμαρχος Κω τόνισε πως το Όραμα + Δράση οδεύει προς τις δημοτικές εκλογές καταθέτοντας πολιτικές προτάσεις, μένοντας μακριά από κινήσεις που έχουν ως αποτέλεσμα την απαξίωση της τοπικής πολιτικής σκηνής.

zamagias