Ο Νικολιός Χατζηνικολάου με τον Θεοδόση Νικηταρά

Ο Νικολιός Χατζηνικολάου με τον Θεοδόση Νικηταρά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Νικολιός Χατζηνικολάου

Ο Νικολιός Χατζηνικολάου από σήμερα ανήκει στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κω». Ένας επιστήμονας, επιχειρηματίας και στυλοβάτης του λαϊκού πολιτισμού της Κω, ένωσε τις δημιουργικές δυνάμεις του με τα στελέχη της παράταξης που έρχεται να ενώσει την κοινωνία μας και να αφήσει στο παρελθόν την περίοδο διχασμού και αδράνειας.

Ο Νικολιός Χατζηνικολάου, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τουρισμό, μέσα από την οικογενειακή επιχείρηση φιλοξενίας που διαθέτει στην Καρδάμαινα, δήλωσε πως «συμμετέχει για να εκφράσει τις αγωνίες και τη θέληση των δημιουργικών δυνάμεων του νησιού μας να συστρατευτούν μέσα από την «Ισχυρή Κω» για την αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας».

Τόνισε μάλιστα ότι αποδέχτηκε την πρόσκληση να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης, «εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του επικεφαλής της, στις αρχές και αξίες που υπηρετεί ο Θεοδόσης Νικηταράς, ότι με αλληλοσεβασμό και συνεργασία, μπορούμε να κάνουμε καλύτερη την κοινωνία μας».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς εξέφρασε τη χαρά του για την συστράτευση του Νικολιού κάνοντας λόγο για έναν καλό φίλο, με ανησυχίες για την πορεία του νησιού μας, και τόνισε ότι «η κοινωνία μας έχει ανάγκη την συμμετοχή στα κοινά των δημιουργικών ανθρώπων, που έχουν μάθει να σέβονται τον συμπολίτη και να μάχονται για το συλλογικό καλό».

ADVERTORIALS