ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ: Ψεύδη, αναξιοπιστία και κακοδιαχείριση από τη δημοτική αρχή στη μαρίνα

ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ: Ψεύδη, αναξιοπιστία και κακοδιαχείριση από τη δημοτική αρχή στη μαρίνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ''ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ''


Ψεύδη, αναξιοπιστία και κακοδιαχείριση από τη δημοτική αρχή στη μαρίνα

Η αναξιοπιστία και η πολιτική ψεύδους της απερχόμενης δημοτικής αρχής διαπιστώθηκαν σήμερα για άλλη μια φορά στη μαρίνα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, επικεφαλής κλιμακίου στελεχών της «Ισχυρής Κω», κατά την ενημερωτική επίσκεψή του στα γραφεία της Δημοτικής Α.Ε. που διαχειρίζεται τη μαρίνα της Κω διαπίστωσε μια σειρά ανακολουθιών που εγείρουν πλήθος ερωτημάτων.

Αντί ο υποψήφιος Δήμαρχος και τα στελέχη της παράταξης μας να ενημερωθούν για την καλή λειτουργία της μαρίνας, όπως τη χαρακτηρίζει κατά τα άλλα η δημοτική αρχή, διαπίστωσαν ότι η υποψία μας, όπως και ολόκληρου  του Κωακού λαού, για κακοδιαχείριση από τη δημοτική αρχή είναι γεγονός.

Ενώ πριν λίγες ημέρες ο ίδιος ο απερχόμενος Δήμαρχος ανακοίνωνε την ύπαρξη  πλεονάσματος, ότι υπερβαίνει το 1.000.000 ευρώ, τελικά σήμερα διαπιστώθηκε και ΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ότι δεν φτάνει καλά καλά τις 600.000 ευρώ. Δηλαδή ταμείο μικρότερο απ’ ότι παρέλαβε το 2014 χωρίς μάλιστα να υλοποιήσει κανένα έργο.

Τις ψευδείς και απατηλές δηλώσεις προς τον Κωακό λαό της απερχόμενης δημοτικής αρχής δεν πιστεύει κανένας πια.

Η «Ισχυρή Κως» καλεί τους δημότες να πάρουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους. Όλοι μαζί, με τον Θεοδόση Νικηταρά επικεφαλής, να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη στη σχέση Δήμου – Δημότη. Την διαφάνεια και την ορθή διαχείριση στη διοίκηση του Δήμου. Η πολιτική του ψεύδους τελειώνει.

ADVERTORIALS