Η συζήτηση για το ΔΗΡΑΣ στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Κω - ''Πέρασε'' η τροποποίηση της συστατικής πράξης της επιχείρησης

Η συζήτηση για το ΔΗΡΑΣ στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Κω - ''Πέρασε'' η τροποποίηση της συστατικής πράξης της επιχείρησης

Συζητήθηκε χθες κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Κω η απόφαση του Δ/Σ του ΔΗ.ΡΑ.Σ.Κ. περί ψήφισης του απολογισμού εσόδων – εξόδων οικον. έτους 2018 και η τροποποίηση της συστατικής πράξης της επιχείρησης.

Και τα δύο θέματα εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία με τους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Αρχής να υπερψηφίζουν και δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης να καταψηφίζουν.

Ο Δήμαρχος Κω Γιώργος Κυρίτσης τοποθετήθηκε τελευταίος, αφού έκανε ιστορική αναδρομή στη διαχείριση του ΔΗΡΑΣ όλα αυτά τα χρόνια, δήλωσε πως η επιχείρηση με τα συγκεκριμένα θέματα που εισήχθησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο ζήτησε την έγκριση για 300.000 περίπου ευρώ έτσι ώστε να εξοφληθούν τα χρέη της επιχείρησης προς ΙΚΑ, προς ΔΟΥ ,προς τρίτους προμηθευτές που έχουν πάει το μέσο στο δικαστήριο, με στόχο να φύγει αυτός ο βραχνάς πάνω από την επιχείρηση.

Ο Δήμαρχος Κω ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει η παλιά επιχορήγηση για το δημοτικό μέσο, αφού δεν την εγκρίνει κανένας, χαρακτηριστικά δήλωσε '' δεν την εγκρίνει κανένας, ούτε οι παραπάνω από εμάς'' .

Ο Δήμαρχος Κω κλείνοντας έκανε αναφορά στο αυτί που θα του τραβούσε όπως είπε ο Γραμματέας του Υπουργείου ή η Υπουργός κ. Αχτσιόγλου, η οποία πάντα σύμφωνα με το Δήμαρχο Κω συμφώνησε απόλυτα με τη Δημοτική Αρχή, η οποία δεν αρνείται να εξογλήσει τις οφειλές της, προς τους εργαζόμενους


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΡΑΣΚ ΒΑΣΩΣ ΠΑΝΤΕΛΙΚΙΖΗ 

Ο οικονομικός απολογισμός του ΔΗΡΑΣ τους 2018 που έχετε στα χέρια σας και ψηφίστηκε ομόφωνα από τα παρόντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στις 2/2/2019 , όπως βλέπετε έχει συγκεκριμένα ποσά και ελάχιστα. Ποσά που αφορούν αμοιβές του προσωπικού, τις πληρωμές στα ασφαλιστικά ταμεία και τα ταμεία του δημοσίου, πληρωμές της DIGEA, του ψηφιακού παρόχου, την αμοιβή λογιστή, επικοινωνίες, αναλώσιμα καθώς και χρέη παρελθόντων ετών. Ποσά που αντιστοιχούν στην επιχορήγηση του Δήμου των 150.000 ευρώ. Έσοδα από διαφημίσεις και το τμήμα διαφημίσεων για το 2018 δυστυχώς μόνο 8.033 ευρώ.

Απολογισμός δεν είναι η καταγραφή λογαριασμών αλλά και η καταγραφή πράξεων, πράξεις που γίνονται από ανθρώπους, ανθρώπους εργατικούς - συνεπείς, ανθρώπους με διάθεση συνεργασίας. Οι πράξεις αυτές είναι ο απολογισμός της παραγωγικής απόδοσης του ΔΗΡΑΣ για το 2018. Παραγωγή με ποιοτικά χαρακτηριστικά και αριθμό που ξεπερνά τα 1300 ρεπορτάζ και πάνω από 120 επικαιρότητες. Παραγωγές που καταγράφουν πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκδηλώσεις συλλόγων σωματείων, όλες τις εκδηλώσεις των Ιπποκρατείων, των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θρησκευτικών εκδηλώσεων, αθλητικών καθώς και πολιτικών.

Η καθημερινή ειδησεογραφία και τα ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του ΔΗΡΑΣ, ανταποκρίθηκαν με σεβασμό, συνέπεια, σοβαρότητα στην κάλυψη των γεγονότων για την ενημέρωση της κοινωνίας. Ενημέρωση που δεν θα την είχαν οι συμπολίτες μας και ρεπορτάζ που δεν θα είχαν δανειστεί τα άλλα τοπικά ΜΜΕ για να τα προβάλουν στις σελίδες τους αν δεν είχε σηκώσει το φορτίο της παραγωγής του ΔΗΡΑΣ η μία και μοναδική εργαζόμενη, αρνούμενη να κάνει επίσχεση εργασίας τότε, σεβόμενη τους συμπολίτες, σεβόμενη το μέσο των Κώων.

Αρνήθηκε να κλείσει ο σταθμός, αρνήθηκε και να σταματήσει η ενημέρωση των Κώων, δεν έκανε επίσχεση εργασίας, συνέχισε να κάνει τη δουλειά της με αυταπάρνηση. Είναι η Μαρία Παπαζαχαρίου που όσο και να μην θέλει τα εύσημα πρέπει να της αναγνωρίσουμε την αγάπη και το πάθος για την επιχείρηση, την αγάπη για τους συμπολίτες μας, την οποία της ανταποδίδουν καθημερινά. Πρέπει όμως να της το αναγνωρίσουν και αυτοί που έκαναν την κατάσχεση στο Δήμο εις χείρας τρίτου, με σκοπό να κατάσχουν τα 150.000 ευρώ της επιχορήγησης για να μην πληρωθούν οι εργαζόμενοι, γιατί εάν δεν κρατούσε τότε τον  σταθμό η Μαρία δεν θα είχαν κάτι να κατάσχουν σήμερα. Θα είχαν κλείσει τον ΔΗΡΑΣ.

Δεν τα κατάφεραν τότε να κλείσουν τον σταθμό και προσπαθούν με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο αυτοί που λένε ότι είναι όμηροι, να κλείσουν το σταθμό. Είναι όμηροι των δικών τους πράξεων γιατί όταν τους κατέβαλε η επιχείρηση τα χρήματα και να επιστρέψουν να εργαστούν, η μόνη τους προσπάθεια ήταν να ψάξουν τρόπους να κλείσουν το μέσο και όχι να ακολουθήσουν τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου για την αύξηση των εσόδων και την επιβίωση του μέσου. Γιατί οι επιχειρήσεις επιχειρούν, δεν επιχορηγούνται από τους πολίτες.

Οι κλήσεις απολογίας κύριε Πρόεδρε πολλές, αλλά πάντα τις ακολουθούσαν επίσχεση εργασίας, αγωγές, εξώδικα. Άρα ο στόχος τους παραμένει ο ίδιος να κλείσουν τον σταθμό. Γιατί άραγε;

Η προεκλογική δέσμευση του Δημάρχου Γιώργου Κυρίτση, ήταν και παραμένει το νοικοκύρεμα στα οικονομικά του Δήμου μας για το συμφέρον των συμπολιτών μας. Κάποιοι φοβήθηκαν το νοικοκύρεμα και πήραν μαζί τους και άλλους. Γιατί άραγε;

Κάποιοι επέστρεψαν, έμειναν και εργάζονται, στηρίζοντας το μέσο παρά το φρένο που προσπαθούν να τους βάλουν οι όμηροι κάποιες φορές τα καταφέρνουν. Εγώ πέρα από κάποιες πράξεις τους, αναγνωρίζω τις προσπάθειές τους και έχω υποχρέωση να τους το καταθέσω.

Την επιχορήγηση λοιπόν των 150.000 ευρώ που απόψε ψηφίζουμε για το ΔΗΡΑΣ, την κατάσχουν αυτοί που όποτε τους βολεύει αποκαλούν συναδέλφους τους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ και όποτε δεν τους βολεύει τους αφήνουν χωρίς μισθούς ενώ γνωρίζουν πολύ καλά για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την πρόταση τροποποίησης που στο Δημοτικό Συμβούλιο απόψε είναι το επόμενο θέμα για την επιχορήγηση επιπλέον ποσού για την πληρωμή όλων. Αυτοί όμως προχώρησαν στην κατάσχεση της επιχορήγησης. Γιατί; Γιατί θέλουν να κλείσει το μέσο.

Το 2015-16-17-18 και το 2019 πέντε έτη της σημερινής Δημοτικής Αρχής επί 150.000 ευρώ η ετήσια επιχορήγηση του ΔΗΡΑΣ είναι σύνολο 750.000 ευρώ. Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Οράματος με τα άτομα που γνωρίζουμε ότι συμμετείχαν, έδιναν 500.000 ευρώ ανά έτος. Το ποσό θα έφτανε τα 2,5 εκατ. ευρώ στα πέντε έτη. Έγινε μια εξοικονόμηση χρημάτων, 1.750.000 ευρώ. Το νοικοκύρεμα που υποσχέθηκε η Δύναμη Αλλαγής και ο Γιώργος Κυρίτσης, ο σημερινός Δήμαρχος είναι η εξοικονόμηση του 1.750.000 ευρώ για τους πολίτες της Κω. Ποσό που διατέθηκε σε δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς , νηπιαγωγεία, σχολικά κτίρια, με πρόσφατο αλλά όχι τελευταίο το Ειδικό Νηπιαγωγείο και όχι μόνο.

Οι προεκλογικές δεσμεύσεις δεν έμειναν στα χαρτιά, έγιναν πράξεις. Είναι τιμή μου που συμμετέχω στη Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο το Γιώργο Κυρίτση. Σέβεται τους πολίτες, κάνοντας πράξη τις προεκλογικές δεσμεύσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος. Το μόνο μέλημά του είναι η εξυγίανση των οικονομικών προς όφελος των πολιτών και μόνο.

Ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΟΡΑΜΑ ΙΩΑΝΝΑΣ ΡΟΥΦΑ 

Η Δημοτική Αρχή Κυρίτση στην πρώτη της περίοδο ήταν αυτή που έκανε την τροποποίηση του ΦΕΚ και έβαλε επιχορήγηση του ΔΗΡΑΣ από το Δήμο προς το νομικό πρόσωπο 600.000 ευρώ δυνητικά. Γιατί το έκανε αυτό; Το έκανε αυτό διότι οι εργοδοτικές και ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων του έφταναν στο όριο των 320.000 ευρώ ετησίως. Η γενναιόδωρη τότε Δημοτική Αρχή Κυρίτση προέβλεψε και πήγε σε τροποποίηση του ΦΕΚ και επέβαλε τις 600.000 ευρώ. Εσείς οι ίδιοι δηλαδή, η δική σας παράταξη.

Εδώ ακούστηκαν τα μύρια όσα , ότι γλιτώσαμε λέει χρήματα. Από πού γλιτώσατε χρήματα; Που έχετε κάνει τους εργαζόμενους λάστιχο. Τους παίρνετε από το ΔΗΡΑΣ τους πάτε στο Δήμο. Ποιος επιχορηγούσε το ΔΗΡΑΣ; Ο Δήμος... Δεν πληρώνονται οι εργαζόμενοι από το Δήμο; Άρα πώς γλίτωσε χρήματα ο Δήμος; Από πού κάνατε οικονομία; Μήπως γλιτώσατε χρήματα από την περίοδο της επίσχεσης; Υπάρχει δεδικασμένο όλα θα τα πληρώσετε και για αυτούς που είναι σε επίσχεση και για αυτούς που είναι στο ΔΗΡΑΣ και τους χρωστάτε. Δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσετε τίποτα. Οι εργαζόμενοι το δίκιο τους το έχουν βρει και θα το βρουν.

Ποιοι ήθελαν τελικά να κλείσουν το ΔΗΡΑΣ; Οι εργαζόμενοι; Καλά δεν ντρεπόμαστε να το λέμε αυτό; Εσείς θέλατε να κλείστε το ΔΗΡΑΣ. Θέλετε να δούμε διαδοχικά τις πράξεις, τις ενέργειες και τις αποφάσεις; Εσείς δεν είσαστε αυτοί που συνειδητά μειώσατε την επιχορήγηση στο μέσο, στο νομικό πρόσωπο και το πήγατε στις 150.000 ευρώ όταν γνωρίζατε ότι χρειάζεστε 320.000 ευρώ για τη μισθοδοσία; Και μετά συρθήκατε να πάρετε αυτούς τους ανθρώπους γιατί θα τους πληρώσουμε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα τους πληρώσουν οι δημότες, ενώ οι άνθρωποι αυτοί ήταν σε επίσχεση και δεν δούλευαν; Αυτά είναι τα απτά αποτελέσματα της τόσο φοβερής διοίκησής σας. Σε ένα καταχρεωμένο μέσο πάνω από 1 εκατ. ευρώ και πλέον χρέη με δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν και κατηγορείτε τους εργαζόμενους που πήγαν να πάρουν τους μισθούς που τους χρωστάτε από το 2015 και δεν ντρεπόμαστε;

Εσείς κυρία Παντελίκιζη ακόμα και εγώ εάν δούλευα σε μια επιχείρηση και μου χρωστούσε από το 2015 δεν θα χρησιμοποιούσα όλα τα ένδικα και τα νόμιμα μέσα για να πληρωθώ; Έχετε κατανοήσει σε τι κατάσταση έχετε φέρει και τους εργαζόμενους και το μέσο;

Εσείς πήρατε την απόφαση και παρακάτω έρχεστε, σέρνεστε στην κυριολεξία να την ανακαλέσετε γιατί καταλάβατε τις καταστροφικές συνέπειες που είχε αυτή σας η τακτική - πρακτική. Η απόλυτη διαστρέβλωση... Αφού λοιπόν θέλατε να αυξήσετε τα έσοδα από τις διαφημίσεις για το πρώτο πράγμα που κάνατε ήταν να παροπλίσετε τους εργαζόμενους; Τι από όλα αυτά που είπατε δεν αντικρούεται από την απτή πραγματικότητα και από τον ίδιο τον εαυτό σας και την πρακτική σας; Σας είπα κάποια στιγμή ότι επιδιώκετε την αθώωσή σας την ώρα που η ίδια η δικαιοσύνη σάς έχει καταδικάσει. Δηλαδή όλα αυτά που έχετε κάνει δεν σας έχουν προβληματίσει; Πήρατε μια απόφαση συνειδητή και επιβάλατε ζημία τόσο στους εργαζόμενους όσο και στο μέσο και αυτό που πραγματικά δεν μπορώ να κατανοήσω πώς το επιτρέπετε να γίνει αυτό και τι εγκαθιδρύει μέσα στην κοινωνία και στην ψυχολογία αυτού του κόσμου, ενοχοποιείτε τους εργαζόμενους; Οι εργαζόμενοι είναι οι εγκληματίες και θέλετε να τους διαχωρίσετε; Επιβραβεύετε κάποιους που δεν έκαναν επίσχεση και κάποιους που κάνανε επίσχεση; Η επίσχεση είναι αναφαίρετο δικαίωμα του εργαζομένου από την στιγμή που δεν πληρώνεται. Τους κατηγορείτε αντί να κατηγορείτε τη δική σας διοίκηση που δεν τους πλήρωσε αφού συνειδητά πήρε την απόφαση να μειώσει τον προϋπολογισμό; Δεν το γνωρίζατε ότι αυτό θα επέλθει; Και λέτε στον κόσμο πως αν δίναμε την επιχορήγηση που έδινε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή θα είχε γλιτώσει ο Δήμος αυτά τα χρήματα; Από πού θα τα γλιτώσει; Δεν πληρώνει ο Δήμος του εργαζόμενους που δουλεύουν στο Δήμο, στο ληξιαρχείο, στη δημοτική αστυνομία, που τους βάλατε από εκεί από κάτω τους δημοσιογράφους για να μην φαίνονται και να μην ακούγονται;

Δεν πληρώνει ο Δήμος τις δικαστικές αποφάσεις από την επίσχεση εργασίας; Δεν πληρώνει ο Δήμος όλη αυτή την κακή λειτουργία; Οι δημότες πληρώνουν. Τι θα γλιτώσετε; Πού είναι ο παιδικός σταθμός της Κεφάλου που θα κάνατε από την οικονομία που θα κάνατε στο ΔΗΡΑΣ; Για ποιο ΔΗΡΑΣ μιλάτε; Για ποιο ισολογισμό μιλάτε; Τι ήρθατε να πείτε σήμερα εδώ πέρα; Να προσθέσετε και άλλα μηδενικά και άλλα αρνητικά και θέλετε να μας κάνετε και ένα ευχολόγιο ή ένα μνημόσυνο στους καλούς και στους κακούς; Αυτό είναι πρακτική διοίκησης; Είναι αυτό φιλοσοφία, είναι στάση πολιτικής; Έχετε καταλάβει σε τι κατάσταση έχει περιέλθει το μέσο;

Δεν υπάρχει τίποτα για να ψηφίσουμε, γιατί όλα είναι μηδενικά και υπάρχουν μόνο τεράστια χρέη, ευθύνες και αποφάσεις δικαστηρίου που σας ενοχοποιούν ως διοίκηση κυρία Παντελίκιζη και λυπάμαι που ακόμα και αυτή την ύστατη στιγμή δεν έχετε κατανοήσει τι ψηφίσατε και τι επιπτώσεις έχουν αυτές οι επιλογές σας.

Λυπάμαι πραγματικά!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΙΚΗΣ ΜΑΚΡΗ 

Το ότι εμμένετε στην επιχειρηματολογία που αναπτύξατε αρχικά όταν ξετυλίγατε το κουβάρι της επίθεσης απέναντι στους εργαζομένους και στην τακτική σας να μειώσετε, να απαξιώσετε ή να κλείσετε τελικά ένα μέσο, αυτό δείχνει και το πόσο επικίνδυνοι είσαστε αλλά και την πολιτική κατεύθυνση που έχετε, και δεν αλλάζετε.

Ελπίζω ότι οι εργαζόμενοι του μέσου παρακολουθούν αυτή τη συζήτηση γιατί τους ενδιαφέρει αλλά ενδιαφέρει και τους δημότες, το πως δηλαδή επιχειρηματολογείτε αυτά τα τελευταία χρόνια με έναν λαϊκισμό απαράδεκτο. Από τις απαντήσεις που δώσατε και από την εμπειρία που έχετε ως δημοτικά στελέχη μια σειρά από χρόνια, όντας δημοτική αρχή ή αντιπολίτευση, γνωρίζοντας πολύ καλά το πως λειτουργεί το μέσο. Γνωρίζοντας το λειτουργικό του κόστος, γνωρίζοντας την οικονομική συγκυρία που σε άλλες περιπτώσεις και άλλες κουβέντες που είχαμε την ευκαιρία να το τοποθετηθούμε με αφορμή το ΔΗΡΑΣ, είχατε τοποθετηθεί σε σχέση με τη δυσχερή οικονομική κατάσταση των επιχειρηματιών της Κω και πόσο δύσκολα μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ένα κάλεσμα του μέσου για διαφήμιση.

Εδώ κάνετε το μαύρο άσπρο και θέλετε να μας πείσετε σε αυτήν τη προσπάθεια ότι ακόμα και τα νούμερα σε σχέση με αντιστοιχία όπως θέλετε να μας τα βάλετε, με τον αριθμό των εργαζομένων που ήταν τα τελευταία χρόνια πριν γίνει η όποια ανατροπή και αλλαγή σε σχέση με τα έσοδα που ήρθανε σε διαφημίσεις, το επιχείρημά σας απορρίπτεται.

Ότι θα μπορούσε η διαφήμιση, όσο και να τρέχανε οι εργαζόμενοι, να αντεπεξέλθει σε αυτό το έξοδο και μάλιστα το άλλο το επικίνδυνο από τη δική μας την άποψη είναι ότι μετακυλίεται στους εργαζόμενους την ευθύνη διοίκησης του μέσου. Την πολιτική αυτή την έχετε εσείς. Εσείς ήσασταν που δεν ανταποκριθήκατε στo κάλεσμα για συζήτηση και διαβούλευση με τους εργαζόμενους.

Εμείς τα έχουμε πει, έχουμε τοποθετηθεί από την αρχή, έχουμε εξηγήσει τη στάση σας απέναντι στο σύνολο των εργαζομένων σε αυτή τη Δημοτική Επιχείρηση. Εσείς ήσασταν που δεν ανταποκριθήκατε στα καλέσματα, ακόμα και σε προτάσεις που έκαναν οι εργαζόμενοι για το μέσο.

Είναι επικίνδυνο αυτό που κάνετε, είναι επικίνδυνο να μεταφέρετε την ευθύνη της διαχείρισης στους εργαζόμενους.

Είχατε αναφερθεί και εσείς και ο Δήμαρχος ότι θα προβεί ο Δήμος σε εξοικονόμηση και για αυτό το κάνατε για να εξοικονομηθούν πόροι και να χτιστούν σχολειά, Στη συζήτηση που είχαμε στην ημερίδα την προηγούμενη Κυριακή, η έκφραση αυτή έγινε χωρίς να το σκεφτεί ο Δήμαρχος και έγινε εν τη ρύμη του λόγου εκείνη την ώρα, δεν το εννοούσε, όμως έρχεστε εσείς ξανά πάλι και το ξαναλέτε ότι η όποια μείωση έγινε στους εργαζόμενους και στην επιχορήγηση μάλλον για να το λέω σωστά, στην επιχορήγηση του Δήμου κατά το ήμισυ αφού ξέρατε ότι τα έσοδα του δεν πρόκειται να καλύψουν τα λειτουργικά του κόστη, έγιναν για να εξοικονομηθεί χρήμα. Δηλαδή τι λέτε; Λέτε ότι το έξοδο δημιουργείται στο Δήμο από την υποχρέωση του να καταβάλει τους μισθούς και τις ασφαλιστικές εισφορές. Δηλαδή κόστος είναι ο εργαζόμενος, να ποια είναι η πολιτική σας κατεύθυνση, εμείς εκεί στεκόμαστε ότι έχετε πολιτική κατεύθυνση, έχετε στρατηγική ότι ο εργαζόμενος είναι κόστος, είναι εμπόδιο για την επιχειρηματικότητα του Δήμου, για να γίνει ο Δήμος πιο καλός επιχειρηματίας και να υπηρετεί μεγάλα συμφέροντα και για αυτό βρήκατε πρόσφορο έδαφος σε μια ομάδα δεκατεσσάρων ανθρώπων να εφαρμόσετε αυτήν σας την πολιτική κατεύθυνση για αυτό εμείς την κρίνουμε επικίνδυνοι. Για αυτό εμείς δεν μπορούμε να υπερψηφίσουμε. Γιατί υπερψηφίζοντας κάτι που αυτή την στιγμή έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι, είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι. Μην λέτε ότι εξοικονομείτε, κόβετε την μπουκιά από το στόμα των εργαζομένων για να δώσετε σε κάποιους άλλους, τι κάνετε δηλαδή ανακυκλώνετε τη φτώχεια;

Αυτό θέλετε να μας πείτε; Αυτό θέλετε να υπερψηφίσουμε; Αυτή τη λογική;

ADVERTORIALS