Το προεκλογικό σποτ του Γιώργου Κυρίτση - Ανοιχτή επιστολή προς τους πολίτες μέσω facebook

Το προεκλογικό σποτ του Γιώργου Κυρίτση - Ανοιχτή επιστολή προς τους πολίτες μέσω facebook

Στη δημοσιότητα έδωσε η Δύναμη Αλλαγής το κεντρικό προεκλογικό σποτ! Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση στο FACEBOOK καθώς και το βίντεο.


Στιγμιότυπο οθόνης 2023-09-26 151144.png

Φίλοι και φίλες,
 
Ποτέ δεν έχω σταματήσει να περιοδεύω στο νησί μας. Το έχω γυρίσει από άκρη σε άκρη χιλιάδες φορές. Έχω βρεθεί σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πλατεία, σε κάθε χωριό, σε κάθε σπίτι. Έχω μιλήσει μαζί σας, σας έχω σφίξει το χέρι, έχω ακούσει τις απόψεις σας. Ανεξαρτήτως προτιμήσεων σε πρόσωπα και παρατάξεις, όλοι έχουμε συμφωνήσει σε κάτι από κοινού:
Μπορούμε καλύτερα, και αξίζουμε καλύτερα.
 
Όλοι μας έχουμε παραδεχτεί πως η σημερινή εικόνα του νησιού μας δεν είναι αυτή που ονειρευόμαστε. Όλοι μας θέλουμε να βελτιώσουμε αυτή την εικόνα και αγωνιζόμαστε καθημερινά, ο καθένας από το δικό του μετερίζι και με τον δικό του τρόπο για να το καταφέρουμε.
 
Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, δεν καλούμαστε να επιλέξουμε μόνο πρόσωπα αλλά κυρίως επιλέγουμε καταστάσεις. Επιλέγουμε την κατάσταση του Δήμου μας και του νησιού μας για τα επόμενα πέντε χρόνια. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν. Η Δύναμη Αλλαγής και εγώ προσωπικά ως υποψήφιος Δήμαρχος, σας εγγυώμαι ότι θα κινήσουμε γη και ουρανό για να τα πετύχουμε. Για εμάς η Κως είναι το πάθος μας, ζούμε και αναπνέουμε για αυτήν και για αυτό επιλέγουμε να βγούμε μπροστά για άλλη μια φορά ώστε να την φέρουμε στο φως που της αξίζει.
Σας θέλουμε δίπλα μας σε όλη αυτή την προσπάθεια. Χρειαζόμαστε την στήριξή σας. Για αυτό και ζητούμε την ψήφο σας.
 
Βγαίνουμε Μπροστά για την Κω, για να πάμε την Κω μπροστά. Ελάτε μαζί μας!
ADVERTORIALS