Χ. Τσατσαρώνης: Αυτοί οι άνθρωποι είναι κάθε μέρα και πιο επικίνδυνοι για τη διοίκηση του Δήμου της ΚΩ…

Χ. Τσατσαρώνης: Αυτοί οι άνθρωποι είναι κάθε μέρα και πιο επικίνδυνοι για τη διοίκηση του Δήμου της ΚΩ…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Χ. Τσατσαρώνης: Αυτοί οι άνθρωποι είναι κάθε μέρα και πιο επικίνδυνοι για τη διοίκηση του Δήμου της ΚΩ…

Αυτοί οι άνθρωποι είναι κάθε μέρα και πιο επικίνδυνοι για τη διοίκηση του Δήμου της ΚΩ, πρέπει το γρηγορότερο να τους απομακρύνουμε.

Μετά από πέντε χρόνια στο τιμόνι του Δήμου δεν ξέρουν να γράψουν ούτε μία απόφαση. Το σημερινό Δημοτικό συμβούλιο έχει δύο θέματα για τον ΔΗΡΑΣ το 11ο και το 12ο έγκριση απολογισμού (ποιος απολογισμός;) μηδέν από μηδέν, μηδέν και Αλλαγή -τροποποίηση καταστατικού.

Για όποιον γνωρίζει, αλλαγή καταστατικού έγινε το 2015, με την ευκαιρία αλλαγής του ονόματος από Ραδιοφωνικός σταθμός σε Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός που απαιτούσε ο Επίτροπος για την εκταμίευση της επιχορήγησης και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Τεχνηέντως παρέσυραν τότε το Δημοτικό Συμβούλιο σε μία απόφαση αλλαγής και του αριθμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από πέντε σε επτά (ποιο πολλά είναι τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου από τους εργαζόμενους 1η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ) επίσης αλλάζει το άρθρο ΠΟΡΟΙ και από έως 600.000 ευρώ δυνητικά που ήταν η επιχορήγηση του Δήμου προς τον ΔΗΡΑΣ, γίνεται 150.000 ευρώ, ενώ η μισθοδοσία των εργαζομένων ήταν 320.00 ευρώ περίπου. 2η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ.

Μάταια η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και υποψήφια Δήμαρχος Κω Ιωάννα Ρούφα τους εξηγούσε ότι θα συρθούν να αλλάξουν εκ νέου την απόφαση για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Σήμερα έρχονται με μία απόφαση από 19-2-2019 «μνημείο αυθαιρεσίας και ανεπάρκειας» την ονόμασε, χαρακτηριστικά, συνάδελφος και ζητούν αυτό ακριβώς που τους έλεγε τότε η Ιωάννα Ρούφα, αλλά το κάνουν με τρόπο που για τη δημόσια διοίκηση αποτελεί 3η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ.

Ομόφωνα λοιπόν λέει η απόφαση αρ. 10/18.02.2019 ότι εγκρίνουν την εισήγηση της Προέδρου. Ποια εισήγηση; Ποιο άρθρο του καταστατικού αλλάζει;

Ως απόφαση μάλλον ψήφισαν την ερώτηση του Αν. Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Όραμα & Δράση, Φραγκούλη Γιάννη που ήταν εκεί ΕΥΤΥΧΩΣ.

Μετά από πέντε χρόνια, ακόμα μιλούν για χρέη προηγούμενων ετών. Δεν θέλουν ούτε καν να αναφέρουν τις δικαστικές αποφάσεις που δικαίωσαν τους εργαζόμενους, δεν θέλουν ούτε καν να αναφέρουν τα πρόστιμα που τους επιβάλει καθημερινά το ΙΚΑ και η Εφορεία, ούτε καν το πρόστιμο από το Σ.ΕΠ.Ε (Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας).

Μετά την καταστροφή που οδηγήσατε ένα Δημοτικό Σταθμό Πρωτοπόρο στην Δωδεκάνησο και στην ενημέρωση των συνδημοτών μας, κοντά τριάντα χρόνια, αυτό που σας μένει είναι το γρηγορότερο να σας απομακρύνουμε από τη διοίκηση του Δήμου μας και των επιχειρήσεών του.

Χαράλαμπος Τσατσαρώνης

Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ.

ADVERTORIALS