Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023 το νέο όνομα της παράταξης Κυρίτση. Θα αλλάξει και το λογότυπο
Πατήστε εδώ για το σχετικό δημοσίευμα
Ο Δήμαρχος Κω θα στείλει τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου πρόκληση, σε όλους τους υποψήφιους Δημάρχους, για ανοιχτό διάλογο.
Πατήστε εδώ για το σχετικό δημοσίευμα
Την Παρασκευή 8 Μαρτίου εκδήλωση για την ημέρα των γυναικών από τις γυναίκες της Δύναμης Αλλαγής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Blue Lagoon City
Γ. Κυρίτσης: Η παράταξη και ο δήμος δεν έχει μηνύσει κανέναν. Κανέναν μα κανέναν δεν έχουμε πάει προσωπικά στα δικαστήρια
Πατήστε εδώ για το σχετικό δημοσίευμα
Ακόμα 3 υποψηφιότητες ανακοίνωσε, με συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ το πρωί της Παρασκευής, ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης.
Πρόκειται για τους:
Φωτεινή Τσιτσιμπίκου
Ευτυχία Κορμανού
Γιάννης Τσαγγάρης
Ενώ ανακοινώθηκε ότι θα είναι ξανά υποψήφιοι οι:
Δημήτρης Μουσελίμης
Μιχάλης Πιστικάκης
Γιώργος Κοκαλάκης
Ο Δήμαρχος Κω τόνισε πως οι υποψήφιοι που ανακοινώνονται είναι πρόσωπα που έχουν επιλεχθεί, με στόχο την επόμενη ημέρα των εκλογών, να μπορούν να προσφέρουν στο Δήμο.
Αναφορικά με το ποσοστό των γυναικών στο ψηφοδέλτιο, ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε πως θα είναι πάνω από αυτό που επιβάλλει ο νόμος.
Ο κ. Κυρίτσης για ακόμα μια φορά δήλωσε πως θα επιδιώξει μετεκλογική συνεργασία και με τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, παρόλο που όπως λέει, η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ - ΚΩΣ 2023 θα είναι αυτοδύναμη.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για δημοσκόπηση που βρίσκεται σε εξέλιξη στο νησί μας αυτές τις ημέρες, ο Δήμαρχος Κω τόνισε πως δεν είναι ο εντολέας και ούτε πρόκειται να δώσει εντολή σε εταιρεία για να πραγματοποιήσει δημοσκόπηση αλλά σημείωσε πως είναι δικαίωμα του κάθε υποψήφιου να κάνει δημοσκόπηση αρκεί βέβαια να εκτελείται από σοβαρή εταιρεία τηρώντας τα επιστημονικά κριτήρια.
Πατήστε εδώ για το σχετικό δημοσίευμα
Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΚΥΡΙΤΣΗ
Κως, 22 Φεβρουαρίου 2019
Θέλω να ευχαριστήσω, εσάς, τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που για μία ακόμα φορά, είστε εδώ σε μια παρουσίαση υποψηφίων της Δύναμης Αλλαγής.
Σήμερα και πάλι η παρουσίαση έχει άρωμα γυναίκας, όπως και εσείς βλέπω να γράφετε και να σχολιάζετε.
Σήμερα έχουμε ένα σχήμα 2+1+3.
Δύο νέες γυναίκες υποψήφιες:
-Την Φωτεινή Τσιτσιμπίκου σύζυγο του Χρήστου Καλσάτη, έναν ακόμα νέο άνθρωπο, που ενώνει τις δυνάμεις του μαζί μας. Η Φωτεινή είναι απόφοιτη του Τμήματος Γεωλογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πολίτης του κόσμου και το πιο πολύγλωσσο στέλεχος μας, αφού μιλάει 4 γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ρωσικά).
-Η δεύτερη νέα υποψήφια είναι η Ευτυχία Κορμανού, ιδιωτική υπάλληλος, ένας αγωνιστής της ζωής, ένας άνθρωπος της εργασίας που είναι τιμή για μας που θα συμμετέχει στη νέα μας προσπάθεια.
-Ο τρίτος νέος υποψήφιος είναι Γιάννης Τσαγγάρης, ένα νέο παιδί, πτυχιούχος Μαθηματικός του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ελεύθερος επαγγελματίας.
Μαζί μας είναι και τρεις άντρες υποψήφιοι που θα συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη για την Κω του 2023 με τη Δύναμη Αλλαγής.
Ο Δημήτρης Μουσελίμης ιδιωτικός υπάλληλος, επαγγελματίας στο χώρο των τουριστικών λεωφορείων.
Ο Μιχάλης Πιστικάκης τουριστικός πράκτορας και μέλος του Δ.Σ της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ.
Ο Γιώργος Κοκαλάκης πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών και Αντιπρόεδρος του Λ.Τ.
Η Δύναμη Αλλαγής και η Κως του 2023 ταυτίζονται.
Η δύναμη αυτής της παράταξης είναι ότι ανανεώνεται διαρκώς.
Το 2014 ήταν η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή. Αποτύπωνε το καθολικό αίτημα για μια επανεκκίνηση του Δήμου Κω σε όλα τα επίπεδα.
Η ΝΕΑ ΑΡΧΗ, σήμερα πέντε χρόνια μετά, έγινε πραγματικότητα.
Το 2019 η παράταξη μας θα είναι ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΩΣ 2023. Το νέο λογότυπο που θα παρουσιαστεί σύντομα, αποτυπώνει τη νέα μεγάλη ιδέα, την Κω του 2023.
Το πρόγραμμα μας για την Κω του 2023, που συνδέεται με μεγάλες αλλαγές και ανατροπές.
Η παρουσίαση αυτού του προγράμματος ξεκινά άμεσα.
Το πρώτο μέρος του θα παρουσιαστεί στις 8 Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή.
Είναι η ενότητα για τη γυναίκα, την οικογένεια, την κοινωνική πολιτική του Δήμου. Με νέες δομές, μεγάλες αλλαγές, νέες υπηρεσίες του Δήμου Κω στην εργαζόμενη μητέρα, στη γυναίκα, στην ηλικιωμένη, σε όσους έχουν ανάγκη.
Στις 8 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Blue Lagoon στην πόλη της Κω, οι γυναίκες της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 πλέον, γιατί αυτό θα είναι το όνομα της παράταξης μας, διοργανώνουν ανοιχτή συγκέντρωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Με κεντρικό μήνυμα και σύνθημα “Η πιο όμορφη γυναίκα είναι η Κως” δεν θα παρουσιάσουμε μόνο ένα μέρος του προγράμματος μας ΚΩΣ 2023 για τη γυναίκα και την οικογένεια.
Σε αυτή την ανοιχτή εκδήλωση θα τιμήσουμε και τη γυναίκα της Κω, στο πρόσωπο γυναικών του νησιού μας.
Θα ακολουθήσει και η τμηματική παρουσίαση και των άλλων ενοτήτων του προγράμματος μας ΚΩΣ 2023.
Γιατί τα καλύτερα ακολουθούν, έρχονται.
Θέλω όμως να σας δίνω πολλές ειδήσεις και δεν θα σταματήσω εδώ.
Η επόμενη και πιο σημαντική είδηση τώρα: Τη Δευτέρα το πρωί θα στείλω επιστολή στους υποψηφίους και στις υποψήφιες δημάρχους στην οποία θα τους καλώ σε ανοιχτό διάλογο μπροστά στους πολίτες.
Είναι η πρόταση που είχα καταθέσει από τις αρχές του χρόνου.
Όταν εννοώ μπροστά στους πολίτες, κυριολεκτώ.
Εννοώ ότι θα πάμε στο Πυλί, στην Αντιμάχεια, στην Καρδάμαινα, στο Ασφενδιού, στην Κέφαλο αλλά και στην πόλη της Κω σε 6 εκδηλώσεις ανοιχτού διαλόγου για να παρουσιάσουμε τις προγραμματικές μας προτάσεις για την Κω του 2023 και κυρίως να κάνουμε διάλογο με τους πολίτες, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις των πολιτών.
Οι πολίτες της Κω έχουν αποδείξει ότι θέλουν να συμμετέχουν σε αυτές τις ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες διαλόγου.
Το απέδειξαν με τη συμμετοχή τους στις λαϊκές συνελεύσεις, με την συμμετοχή τους στον απολογισμό της δημοτικής αρχής πριν από 10 μέρες, γεμίζοντας ασφυκτικά τον “Ορφέα”.
Τη Δευτέρα το πρωί θα σταλεί επισήμως και εγγράφως η πρόταση μου σε όλους τους υποψηφίους. Το λέω από τώρα για να έχουν κάποιοι περισσότερο χρόνο για να το σκεφθούν.
Θα είναι μια πρωτοποριακή δημοκρατική διαδικασία για την Κω, που μόνο θετικό αντίκτυπο και πρόσημο θα έχει για τους πολίτες και το Δήμο μας.
Οι πρωτοβουλίες μας όμως δεν τελειώνουν εδώ. Την επόμενη φορά θα σας ανακοινώσω και μια σειρά άλλων πρωτοβουλιών που στοχεύουν στο να διαμορφώσουν ένα κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας για την επόμενη μέρα.
Σας ευχαριστώ.
Δείτε τις ανακοινώσεις του ΔΕΔΔΗΕ!
Δελτίο τύπου του Βουλευτή Δωδεκανήσου της ΝΔ Βασίλη Υψηλάντη.
Σε περίπτωση υποθήκης, λαμβάνεται υπόψη για τη μείωση της παρακράτησης το 80% της αντικειμενικής αξίας του προσφερόμενου ακινήτου.
Μητσοτάκης: Υπάρχει ένα μεγάλο εύρος προγραμμάτων από τα οποία μπορούν να ωφεληθούν οι πολίτες - Μιχαηλίδου: Επόμενη κίνηση η κοινωνική αντιπαροχή, ελπίζουμε να ξεκινήσουμε με το εμβληματικό κτήριο της ΧΡΩΠΕΙ από το τέλος του καλοκαιριού.