Θεοδόσης Νικηταράς: «η ανατροπή ξεκινάει από την Καρδάμαινα» - 2 νέες υποψηφιότητες

Θεοδόσης Νικηταράς: «η ανατροπή ξεκινάει από την Καρδάμαινα» - 2 νέες υποψηφιότητες

Θεοδόσης Νικηταράς: «η ανατροπή ξεκινάει από την Καρδάμαινα»

Δύο ακόμα συμπολίτες μας, από την Καρδάμαινα, συμπαρατάχθηκαν με τον Θεοδόση Νικηταρά, στον κοινό αγώνα για ενότητα της κοινωνίας μας και ανάπτυξη του νησιού μας.

Πρόκειται για τους επαγγελματίες Καλλούδη Μαρία και Κατσίλλη Ιωάννη, οι οποίοι όπως δήλωσαν, εντάχθηκαν στο δυναμικό της «Ισχυρής Κω» για να συμβάλλουν όλοι μαζί στην προσπάθεια να ξεπεράσει η κοινωνία μας τα χρόνια της αδράνειας και της στασιμότητας.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς υποδέχτηκε τα νέα στελέχη της παράταξης τονίζοντας ότι «η ανατροπή ξεκινάει από την Καρδάμαινα».

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ότι δημιουργικοί άνθρωποι, όπως είναι η Μαρία Καλλούδη και ο Γιάννης Κατσίλλης, πυκνώνουν τις γραμμές της «Ισχυρής Κω» και δεσμεύτηκε ότι κάθε δράση της νέας δημοτικής αρχής θα είναι αποτέλεσμα συμφωνίας με τους δημότες.

Τόσο η Μαρία Καλλούδη όσο και ο Γιάννης Κατσίλλης, οι οποίοι στις προηγούμενες εκλογές συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της απερχόμενης δημοτικής αρχής, δήλωσαν αποφασισμένοι να δώσουν τη μάχη μαζί με τον Θεοδόση Νικηταρά. Ο οποίος εκφράζει, όπως είπαν, την ενότητα δυνάμεων που έχει ανάγκη η Κως για να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας. Για να βρει και η Καρδάμαινα τη θέση που της αξίζει στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του νησιού μας. Με σεβασμό στους δημότες, ενότητα στόχων, δράσεων και έργων.

20190219 190310

ADVERTORIALS