Τ.Ο. ΝΔ ΚΩ: Κυνική ομολογία κυβερνητικής αποτυχίας η συνάντηση του κ. Καματερού με φορείς για την κατάρτιση προτάσεων για την προστασία της νησιωτικότητας

Τ.Ο. ΝΔ ΚΩ: Κυνική ομολογία κυβερνητικής αποτυχίας η συνάντηση του κ. Καματερού με φορείς για την κατάρτιση προτάσεων για την προστασία της νησιωτικότητας

Ενάμιση χρόνο μετά την ανάδειξη της «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η ανικανότητα της κυβέρνησης να κυβερνήσει ομολογείται και από τα στελέχη και τους βουλευτές της.

Διότι μόνον ως κυνική ομολογία κυβερνητικής αποτυχίας μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή συνάντηση του κ. Καματερού με φορείς για την κατάρτιση προτάσεων για την προστασία της νησιωτικότητας. Τώρα μετά από 1,5 χρόνο συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία έχει οδηγήσει τους νησιώτες στην οικονομική καταστροφή,  τα στελέχη της κυβέρνησης ομολογούν  ότι ουδεμία πρόταση έχουν οι ίδιοι και καλούν τους φορείς να τους υποβάλλουν τις προτάσεις τους!

Αλλά ασφαλώς δεν αναμένουμε σοβαρότητα από την κυβέρνηση που με την χαραυγή της «περήφανης διαπραγμάτευσης» χάρισε στους δανειστές το μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά, διενήργησε ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα οδηγώντας στην επιβολή capital control και κατάντησε το Αιγαίο ένα απέραντο hot spot.

Επειδή την άγνοια του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ την έχει πληρώσει πανάκριβα ο ελληνικός λαός, ας μάθουν έστω και τώρα ότι οι κυβερνητικές προτάσεις  καταρτίζονται πριν την ανάληψη της διακυβέρνησης και εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης.

Βεβαίως, προ των εκλογών του Ιανουαρίου 2015 ανάμεσα στα υπόλοιπα ψεύδη που καθημερινά εκτοξεύονταν από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και το ψεύδος ότι είχαν σχέδιο και πλάνο για την προστασία των νησιωτών. Ας θυμηθούμε το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση δηµόσιου – κοινωνικού φορέα ακτοπλοΐας µε συνεργασία κράτους και αυτοδιοίκησης, αλλά και την αρθρογραφία του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γάκη όπου έκανε λόγο για δημόσιες συγκοινωνίες και δήλωνε την αντίθεσή του στο ξεπούλημα των περιφερειακών αεροδρομίων που αποκαλούσε νεοφιλελεύθερη εμμονή!

Για την ιστορία και μόνον, τόσο ο κ. Γάκης όσο και ο κ. Καματερός ψήφισαν την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ και την πώληση των περιφερειακών αεροδρομίων, καθώς και την κατάργηση της απαλλαγής από τον ΕΝΦΙΑ για τα ιδιοχρησιμοποιούμενα ακίνητα, την επιβολή τέλους διανυκτέρευσης, την αύξηση των φορολογικών και των ασφαλιστικών συντελεστών!

Αλλά τώρα προτείνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διά του κ. Καματερού την ενσωμάτωση προνοιών σε όλα τα νομοσχέδια για τα νησιά. Μα η Ελλάδα είχε θέσει τη σημαντικότερη πρόνοια για τα νησιά: το μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά. Από αυτήν την πρόνοια παραιτήθηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Τα ψέματα τέλειωσαν.

Πλέον έχει γίνει αντιληπτό ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφερόταν και εξακολουθεί να ενδιαφέρεται μόνον για τη νομή της εξουσίας και όχι για να δώσει λύσεις στα προβλήματα του τόπου.

Ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του αντιλαμβανόμενοι την ανεπάρκειά τους για τα κυβερνητικά καθήκοντα έχουν αποφασίσει να συμπεριφέρονται σαν να βρίσκονται στην αντιπολίτευση μήπως και σώσουν την πολιτική τους υπόσταση.

Σύντομα, λοιπόν, θα ανακουφισθούν, καθώς ο ελληνικός λαός θα τους οδηγήσει εκεί που αισθάνονται άνετα, στην αντιπολίτευση.

Αν θέλει ο κ. Τσίπρας να βοηθήσει τη χώρα, ας κάνει το αναγκαίο. Ας δώσει το λόγο στον ελληνικό λαό.

Τοπική Οργάνωση Κω

Νέας Δημοκρατίας

ADVERTORIALS