Περιοδεία στην Κω υποψήφιων βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Περιοδεία στην Κω υποψήφιων βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι υποψήφιοι βουλευτές Μαρία Αγγέλου και Γιώργος Παλαπουγιούκ ολοκλήρωσαν την διήμερη περιοδεία τους στην Κω, συνοδευόμενοι από μέλη της συντονιστικής επιτροπής ΑΝΕΛ Κω.
Την Παρασκευή 16/01 επισκέφθηκαν το Μαστιχάρι, την Αντιμάχεια και την Κέφαλο, συνομίλησαν με τους κατοίκους και μοίρασαν προεκλογικό υλικό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Η Μ. Αγγέλου το βράδυ της Παρασκευής συμμετείχε σε εκπομπή της ΔΗΡΑΣ Κω, προβάλλοντας το πρόγραμμα του Κινήματός μας
Το Σάββατο 17/01 οι δύο υποψήφιοι βουλευτές επισκέφθηκαν τον Έπαρχο κ. Χαλκιδιό και ακολούθως περιόδευσαν στην κεντρική αγορά της πόλης, όπου είχαν επαφές με καταστηματάρχες και διερχόμενους πολίτες.
Λίγο πριν την αναχώρησή τους από την Κω, οι υποψήφιοι των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δήλωσαν:
Μ. Αγγέλου - «Εμείς δεν περιμένουμε την προεκλογική περίοδο για να επισκεφθούμε την Κω. Γι' αυτό και είναι τέτοια η αποδοχή μας από τους πολίτες και τους επαγγελματίες του νησιού. Μας γνωρίζουν και τους γνωρίζουμε προσωπικά. Ξέρουμε τα προβλήματά τους και γι' αυτό θα είμαστε εδώ και μετά τις εκλογές».
Γ. Παλαπουγιούκ – «Εδώ στην Κω, την πατρίδα της Ιατρικής και του Ιπποκράτη, ο κόσμος μας έδωσε εντολή να προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε την ελπίδα στις ψυχές των Ελλήνων και να γιατρέψουμε τις πληγές της Πατρίδας μας».
Ήδη οι υποψήφιοι βουλευτές συνεχίζουν την περιοδεία τους στην Νίσυρο.

Η Συντονιστική επιτροπή
Ανεξάρτητων Ελλήνων Κω

ADVERTORIALS