Συνεχίζονται οι περιοδείες σε χώρους εργασίας από το ΚΚΕ στην Κω

Συνεχίζονται οι περιοδείες σε χώρους εργασίας από το ΚΚΕ στην Κω


Σήμερα κλιμάκιο αποτελούμενο από στελέχη του ΚΚΕ με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ Κική Μακρή επισκέφθηκαν τις Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Κω, καθώς και τον Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ (Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού Και Βρεφ/κών Σταθμών).
Κάλεσαν τους εργαζομένους σε ενίσχυση του ΚΚΕ, που 96 χρόνια είναι το μόνο κόμμα που παλεύει αταλάντευτα για τα δίκια του λαού μας, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανατρεπτική του δύναμη.
Αναπτύχθηκε πλούσια κουβέντα για τα μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα, για την πολιτική επικαιρότητα.
Η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ απαντώντας στις ερωτήσεις και προβληματισμούς των εργαζομένων, τους κάλεσε να μην δώσουν λευκή επιταγή με την ψήφο τους στα κόμματα που την επόμενη μέρα όχι μόνο δεν θα καταργήσουν αλλά θα πάρουν και νέα αντιλαϊκά μετρά αφού είναι ταγμένα όλα -πλην του ΚΚΕ- να εφαρμόζουν τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ευθύνονται για την φτώχια του λαού και διασφαλίζουν την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
Την επόμενη μέρα αυτό που χρειάζεται ο λαός μας δεν είναι αντιλαϊκές κυβερνήσεις της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση που μόνο το ΚΚΕ μπορεί να εγγυηθεί και να ασκήσει, για να δυναμώσει η πάλη για την ανατροπή.

13 Γενάρη 2015
ΚΟΒ Κω του ΚΚΕ

ADVERTORIALS