Σύσκεψη πραγματοποίησαν οι Κομματικές Οργανώσεις Κω του ΚΚΕ για τις εκλογές της 25ης Γενάρη

Σύσκεψη πραγματοποίησαν οι Κομματικές Οργανώσεις Κω του ΚΚΕ για τις εκλογές της 25ης Γενάρη

Σύσκεψη πραγματοποίησαν, την Κυριακή 4/1/2015, οι δυνάμεις των Κομματικών Οργανώσεων Κω με αφορμή τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Γενάρη 2015, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου.
Την σύσκεψη άνοιξε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ και Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Κική Μακρή, ενώ την κεντρική ομιλία απεύθυνε ο Λουκάς Κωτσαδάμ, μέλος της Επιτροπής Αιγαίου του ΚΚΕ.
Στην ομιλία του το στέλεχος του ΚΚΕ τόνισε πως «την επόμενη μέρα των εκλο-γών χρειάζεται ένα δυνατό ΚΚΕ που θα αποτελέσει δύναμη αντίστασης και αντεπίθεσης. Δυνατό ΚΚΕ γιατί την επόμενη μέρα θα είναι εδώ όλα τα αντιλαϊκά μέτρα, τα μνημόνια, οι εφαρμοστικοί νόμοι, το χρέος, η μόνιμη επιτήρηση από τους μηχανισμούς της ΕΕ.»
Επίσης τόνισε ότι «ανεξάρτητα από το αν η νέα κυβέρνηση θα έχει κορμό την ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ τα μέτρα θα συνεχιστούν, η πολιτική αυτή θα συνεχιστεί καθώς δεν θίγεται η ουσία, ότι την εξουσία την έχουν μια χούφτα καπιταλιστές.»
Τόνισε επίσης ότι «το ΚΚΕ δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε καμία κυβέρνηση όσο την εξουσία την έχουν οι καπιταλιστές, καθώς μια κυβέρνηση με όποιο πρόσημο θα είναι μια κυβέρνηση που θα διαχειριστεί την σημερινή κατάσταση προς όφελος τους μεγάλου κεφαλαίου και όχι του λαού. Και εμείς δεν είναι ότι δεν θέλουμε να γίνουμε κυβέρνηση. Θέλουμε. Αλλά πότε; Όταν την εξουσία θα την έχει και ο λαός και όχι μια χούφτα παράσιτα.»
Σημείωσε ότι «όλοι όσοι είμαστε σήμερα εδώ καλούμαστε το επόμενο διάστημα να δώσουμε ένα δύσκολο αγώνα, καθώς οι εκλογές είναι μόνο 3 βδομάδες μακριά. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία στιγμή. Πρέπει άμεσα όλοι να ξεκινήσουμε δουλειά πόρτα-πόρτα για να πάει παντού η εκλογική διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ.»
Μετά την ομιλία ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους όπου τονίσ-τηκε η σημασία να ενδυναμωθεί το ΚΚΕ για να μπορέσει από καλύτερη θέση να βοηθήσει στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος ενάντια στα μονοπώλια, με στόχο να ανοίξει ο δρόμος για να γίνει ο λαός κυρίαρχος στην οικονομία και την εξουσία.

tsam1

ADVERTORIALS