Έχουν κλειδώσει οι 5 από τους 7 υποψηφίους με τη ΝΔ στα Δωδεκάνησα.Αυτοί είναι οι 5 υποψήφιοι

Έχουν κλειδώσει οι 5 από τους 7 υποψηφίους με τη ΝΔ στα Δωδεκάνησα.Αυτοί είναι οι 5 υποψήφιοι

Οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες και το kosnews24.gr βρίσκεται από το μεσημέρι σε επικοινωνία με στελέχη των κομμάτων.Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φαίνεται πως έχουν κλειδώσει οι 5 από τους 7 υποψήφιους με τη Νέα Δημοκρατία στα Δωδεκάνησα.

Σύμφωνα λοιπόν με αξιόπιστες πηγές υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι οι βουλευτές Βασίλης Υψηλάντης και Μάνος Κόνσολας αλλά και ο πολιτευτής Ιωάννης Παππάς.

Ακόμα όπως σας έχει ενημερώσει το kosnews24.gr από την προηγούμενη εβδομάδα,υποψήφιος θα είναι και ο Αντώνης Γιαννικουρής (πατήστε εδώ για να διαβάσετε το ρεπορτάζ) αλλά και η πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μίκα Ιατρίδη η οποία είναι προσθήκη της τελευταίας στιγμής.

Μάλιστα η κ. Ιατρίδη αν και δήλωνε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει για πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά από πιέσεις και επαφές με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και την προτροπή ψηφοφόρων της,ψήφισε τον Σταύρο Δήμα για πρόεδρο της Δημοκρατίας πετώντας έτσι το γάντι στη ΝΔ για να την συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι πάντα σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Ιατρίδη βρισκόταν πολύ κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά μετά από έντονες αντιδράσεις στελεχών του κόμματος ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ η συνεργασία δεν προχώρησε με αποτέλεσμα να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία.

ADVERTORIALS