Gelato di Natura - Η νέα Gelateria της Κω που ήρθε για να μείνει

Gelato di Natura - Η νέα Gelateria της Κω που ήρθε για να μείνει

Το Gelato di Natura ήρθε στην Κω για να σας μυήσει στο συναρπαστικό κόσμο του ποιοτικού παγωτού!

Θα το βρείτε στην Λάμπη, στην οδό Εθελοντών Παλαιών Πολεμιστών, πριν από το Super Market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ. 

DSC 1003 

Στο Gelato di Natura θα βρείτε παγωτά με συναρπαστικές υφές, ξεχωριστές γεύσεις και αρώματα, με στόχο τη διαφορετικότητα για την απόλυτη ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών πελατών.

DSC_0877_copy_1200x800.jpg

Ακόμη μπορείτε να απολαύσετε ένα νέο προϊόν που έχει τις ρίζες του στην Ιαπωνία, αλλά έχει γίνει πλέον πασίγνωστο στην Αμερική και στην Ευρώπη. Το Mochi Gelato αντιπροσωπεύει την ένωση μεταξύ των αντιθέσεων, την αγκαλιά μεταξύ Ανατολής και Δύσης, δημιουργώντας έναν εκρηκτικό συνδυασμό από αρώματα, υφές και γεύσεις σε κάθε μπουκιά.

Απολαύστε δροσερές μπάλες χειροποίητου παγωτού, τυλιγμένες από κέικ γλυκού ρυζιού σε 9 ξεχωριστές γεύσεις: Σοκολάτα, Βανίλια, Φράουλα, Φιστίκι, Μάνγκο, Coconut, Passion, Caffé, Green Tea.

Lavoro_0341.jpg

0S8A0244.jpg


Στο Gelato di Natura θα βρείτε και τα παγωτά Stecco Greco. Πως μπορείτε να τα απολαύσετε; Πάρα πολύ απλά.

Διαλέγετε την αγαπημένη σας γεύση, Βανίλια ή Σοκολάτα. Βουτάτε το παγωτό σας σε Βελγική σοκολάτα. Προσθέτετε τα αγαπημένα σας toppings και τέλος το διακοσμήστε με σοκολάτα της αρεσκείας σας.

step-1.jpg

1645643790596.jpg

step-4a.jpg

Για τον Μάιο το κατάστημα θα είναι ανοιχτό από τις 14:00 έως τις 22:00, ενώ εκτός από τα παγωτά μπορείτε να απολαύσετε και τον καφέ σας!

ADVERTORIALS