Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στην μεγαλύτερη έκθεση θαλάσσιου τουρισμού στον κόσμο, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στην μεγαλύτερη έκθεση θαλάσσιου τουρισμού στον κόσμο, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας

ΑΠΟ ΤΙΣ 21 ΕΩΣ ΤΙΣ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

 

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στην μεγαλύτερη έκθεση θαλάσσιου τουρισμού στον κόσμο BOOT

- Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου θα προβάλλεται προωθητικό βίντεο με εικόνες από τα νησιά μας και θα πραγματοποιηθούν δύο παρουσιάσεις της Δωδεκανήσου στο Stage του Destination Seaside

Συνεπές στον δρόμο εξωστρέφειας που επέλεξε να ακολουθήσει το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, επενδύοντας στην ανάπτυξη και ανάδειξη του θαλάσσιου τουριστικού προϊόντος, συμμετέχει στην μεγαλύτερη έκθεση θαλάσσιου τουρισμού ΒΟΟΤ, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας (21 – 29 Ιανουαρίου 2023).

Με δικό του περίπτερο 30τμ. (HALL 13 A91.1-3), προβάλλοντας τα νησιά της Δωδεκανήσου, μέσω του τρίγλωσσου οδηγού που εκδόθηκε για τον σκοπό αυτό, αλλά και ενός δεκάλεπτου προωθητικού βίντεο που δημιουργήθηκε για να προβάλλεται στις οθόνες του κομψού και σύγχρονου περιπτέρου του, προτίθεται να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες αλλά και να τους κεντρίσει το ενδιαφέρον, ώστε να επιλέξουν τα Δωδεκάνησα ως προορισμό για τουρισμό με σκάφη αναψυχής, για θαλάσσιες δραστηριότητες, για καταδύσεις και θαλάσσια σπορ.

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, θα υπάρχει χώρος ειδικά διαμορφωμένος που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου, για πραγματοποίηση εταιρικών συζητήσεων και συναντήσεων. Για τον καλύτερο προγραμματισμό, παρακαλούμε δηλώστε το ενδιαφέρον σας στον ακόλουθο σύνδεσμο https://rhodes-conference.gr/boot

Στο πλαίσιο της παρουσίας της αποστολής του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, θα πραγματοποιηθούν δύο παρουσιάσεις των νησιών μας, στο Stage του Destination Seaside της έκθεσης, καθώς και στοχευμένες συναντήσεις με επαγγελματίες του κλάδου και σημαντικούς εγχώριους αλλά και διεθνείς εκπροσώπους φορέων.

ADVERTORIALS