Σε εορταστικό κλίμα η κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου - Για ακόμα πιο σκληρή δουλειά το 2023 δεσμεύτηκε ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Γ. Πάππου

Σε εορταστικό κλίμα η κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου - Για ακόμα πιο σκληρή δουλειά το 2023 δεσμεύτηκε ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Γ. Πάππου

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

 

Σε εορταστικό κλίμα η κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου

-Για ακόμα πιο σκληρή δουλειά το 2023 δεσμεύτηκε ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Γ. Πάππου

Σε εορταστικό κλίμα και σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Γ. Πάππου, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε το 2023 να είναι μια παραγωγική χρονιά για τον τόπο και για τα μέλη του φορέα, επισημαίνοντας ότι είναι η χρονιά αυτή που σηματοδοτεί την μετάβαση στην νέα εποχή και απαιτεί αφοσίωση, εντατική προσπάθεια και στοχοπροσήλωση.

Στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, έδωσαν το «παρών», μεταξύ άλλων, εκτός από τα μέλη του Δ.Σ. και εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα του φορέα, οι Βουλευτές Δωδεκανήσου, κ.κ. Ιατρίδη, Κόνσολας, Παππάς, Υψηλάντης, ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκος, ο Αντιδήμαρχος Ρόδου κ.Ταρασλιάς, ο Δήμαρχος Νισύρου κ. Κορωναίος, ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος Βακεντής, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Καζαμίας, ο Πύραρχος κ. Βενιός, οι Πρόεδροι του Οικονομικού και Τεχνικού Επιμελητηρίου, κ.κ. Ζωγραφίδης και Γιαννικουρής, ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος, κ. Τοκούζης, ο Πρόεδρος της ΈΞΡ κ. Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Κωστάκης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Επισκευαστών Αμαξωμάτων κ. Τερζόγλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου κ. Ματσίγκος, η Πρόεδρος των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών κα Μουτάφη, η Πρόεδρος του Σωματείου Ενοικιαζομένων Δωματίων Κω, κα Παπαδούλη, ο Πρόεδρος των Ξεναγών, κ. Σαλαχούρης, ο Πρόεδρος των Δημοτικών Καταστημάτων κ. Κατσιδώνης, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κω, κα Γαβαλά.

Το φλουρί της πίτας, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος, κέρδισε ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Σπανός.

Ευχάριστη νότα στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου αποτέλεσε η παρουσία του Συλλόγου Πατμίων Ρόδου «ο Όσιος Χριστόδουλος» που έψαλε τα παραδοσιακά πατμιακά κάλαντα υπό τους ήχους του σαντουριού του επιμελητηριακού συμβούλου, κ. Καμίτση.

Ο κ. Ιωάννης Γ. Πάππου, απέσπασε τα εύσημα των παρευρισκόμενων για το έργο του ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και τους χειρισμούς του επ΄ωφελεία των νησιών μας εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων που επέφερε η πανδημία, με τον κ. Ι. Πάππου να δεσμεύεται για ακόμα πιο σκληρή δουλειά το 2023.

Μετά την λιτή εκδήλωση, ακολούθησε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κατά την οποία παρουσιάσθηκε ο προγραμματισμός δράσεων για το 2023.

ADVERTORIALS