''Φωτιά'' στις τιμές των καυσίμων και στην Κω - Μέχρι και 2,445 ευρώ το λίτρο η Αμόλυβδη 95

Οικονομια Πέμπτη, 12η Μαΐου 2022
a260aacb4eee16b1be1a77df53812fdf.jpg

Συνεχίζεται η άνοδος στις τιμές των καυσίμων σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στα νησιά μας, καθώς η αμόλυβδη 95, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ( του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, στην Κω κυμαίνεται από 2,211 ευρώ το λίτρο έως 2,445 ευρώ.

Η αμόλυβδη 100 κυμαίνεται από 2,313 ευρώ το λίτρο έως 2,495 ευρώ, ενώ το Diesel κίνησης από 1,857 ευρώ το λίτρο έως 2,090 ευρώ.

Όπως είναι φυσικό η νέα άνοδος στις τιμές των καυσίμων μαζί και με τις υπόλοιπες ανατιμήσεις οδηγούν σε ''οικονομική ασφυξία'' τους πολίτες και τους επιχειρηματίες!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
1-(56).jpg
Ολοκληρώθηκε η διατοπική συνεργασία «Οργάνωση και Προβολή του Οινοτουρισμού» στο πλαίσιο του προγράμματος LEADER της ΑΝΔΩ ΑΕ και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η εκδήλωση απολογισμού και συζητήθηκαν οι προοπτικές συνέχισης της συνεργασίας. Ισχυρή η παρουσία της Δωδεκανήσου με οινοποιούς και οινολόγους από τα νησιά μας, συνοδευόμενοι από την ΑΝΔΩ. 

stighmiotipo-othonis-2025-10-20-175151.png
Ο Ασκληπιός στη Ρόδο

Η ανακοίνωση του συλλόγου.

politistika-masterplans-rodos-2.jpg
Παρουσιάστηκαν τα Πολιτιστικά Masterplans για τα νησιά Κω, Ρόδου και Λέρου

Με μεγάλη συμμετοχή και θερμή ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2025, στο Μουσείο Νεοελληνική Τέχνης Δήμου Ρόδου, η παρουσίαση των Πολιτιστικών Masterplans για τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου: Ρόδος, Κως και Λέρος.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
19 °C
Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 11:54ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency